desszert 2023. 10. 31.
Kincset érő, filléres fűszerünk: a fahéj
Általában desszertek ízesítésére használjuk, ám a fahéj valójában ennél jóval több.
![](https://cdn.origo.hu/2023/10/T5phHs1QBh1vFLziOoBPonTl-607n0-NvdIWIQnoX-s/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2ODhkNzEzMmY0NzQzZWVhZjkwZmVkZTEwZmE5YTNm.webp)
Általában desszertek ízesítésére használjuk, ám a fahéj valójában ennél jóval több.
És nem számít, hogy a világ melyik táján élünk.
Tápoldatban nevelt sejtkultúrából állították elő a valódihoz hasonló kávét.
Amerikai kutatók vizsgálták az e-cigik káros hatásait.
A vevők kívánják az erős ízeket, a gyártók megadják nekik, amit akarnak. Kár, hogy ehhez vegyészek kellenek.