Látott ma már gusztustalan szépséget?
Mintha idegen bolygó gonosz mikroorganizmusai lepték volna el a hűtőt, pedig ez csak jó magyar penész.
![](https://cdn.origo.hu/2014/06/dT9jgqVjBHwI21GiH_P4r7T5KDjRDe1Ssg1bKT20AJg/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExMzM4MTVmZjAzYTQ4ZGQ5NzJiYTVkOWVjYzU0ZDJh.webp)
Mintha idegen bolygó gonosz mikroorganizmusai lepték volna el a hűtőt, pedig ez csak jó magyar penész.
Vaj meg párizsi? Minek? Ha itt a meleg, csak finom üdítő kell, más nem számít.
Egy hentes után a kézműves söröket áruló kereskedés hűtőszekrénye az igazi mennyország, pláne ebben a melegben.
Vannak olyan hűtőszekrények, amelyeket kinyitni sem szeretnénk, nem hogy enni belőlük.
Nem kell ide ötfogásos luxusmenü: ebédre kolbász, hurka és kenyér is megfelel. De mi van a pecsenyés hűtőjében?
Háromszáz kiló hús meg én: van valami nyers szépség a hentes hűtőkamrájában.
Normális ember ilyet nem tesz a hűtőbe, a fotósok mégis: évtizedek óta halott, lejárt nyersanyag - ennek tényleg egy fridzsiben van a helye?
Vajon mi folyik abban a háztartásban, ahol egy egész csontos karaj és thai red bullok pihennek a hűtőben?