Széll Tamás 2016. 05. 31.
Kitört a vihar: szakad a magyar gasztronómia
A séfek Európa-bajnokságát ugyan megnyertük, de ez csak kiélezte a szakmai feszültségeket. Interjú az Onyx étterem társtulajdonosával.
![](https://cdn.origo.hu/2016/05/AFDDnRrm2s2mABeZbA9gRju2czeb6Fee3ZA7oJCukJw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUwZmNjNjliZWI2MjRhNzFhNDZlNDNiOWUwZjBmN2Y3.webp)
A séfek Európa-bajnokságát ugyan megnyertük, de ez csak kiélezte a szakmai feszültségeket. Interjú az Onyx étterem társtulajdonosával.
Dugós, esetleg egy hete áll a spájzban, és kicsit már megecetesedett? Sebaj, jó lesz a pörköltbe vagy a rizottóba! Nem lesz jó.