Mangalicacsodák, szarvasgombás különlegességek és gesztenyés ínyencségek Tatán - videó
A legjobb vidéki éttermek és termelők mutatkoztak be a tatai Esterházy-kastély parkjában, a Magyar Konyha magazin is csatlakozott.
A legjobb vidéki éttermek és termelők mutatkoztak be a tatai Esterházy-kastély parkjában, a Magyar Konyha magazin is csatlakozott.
Megértettük, miért ez a legnépszerűbb étterem a városban!
Többet is betuszkoltak az autóba.
Az adatok azt mutatják, hogy a fogyasztók bizalma stabil a hazai sertéshús iránt.
Nem csupán hagyományőrzés, hanem folyamatosan fejlődő, a 21. században is piacképes értékteremtés.
Pedig az 1920-as évektől az 1990-es évek végéig szakmai körökben kihalt fajtának számított.
Kerekegyháza-Kunpusztán zajlik a cserekereskedelem, de a városban is elfogadják ezt a fizetőeszközt.
Japántól Kanadáig, Brazíliától az Egyesült Államokig mindenhol terjed a magyar mangalica.
Mangalica pecsenye sonkával, nektarinnal