pálinka 2018. 07. 06.
Barackmámoros hétvége a láthatáron
Itt kóstolhatja meg a legjobb hazai barackpálinkákat.
![](https://cdn.origo.hu/2018/07/LWB-mzksArNXOoO-rscm4g92s1kP7fx5yHSX_1P9r_Q/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdkMTcwY2ZjMzdlYzQ4YTQ5Yzc0ODgwZTEzZTc5MmU2.webp)
Itt kóstolhatja meg a legjobb hazai barackpálinkákat.
Ők az egyetlen kétcsillagos étterem a régióban. Mészáros Ádám a tojásos galuskáról is beszélt az Origónak.
Széll Tamás és Szulló Szabina étterme, a Stand 25 Bib Gourmand minősítést kapott.
A színész nagyon vad fogásokat készített.
Csak úgy érdemes versenyezni, ha nyerni akarunk, mondta Széll Tamás a bocuse-os magyar séf.
Tokhalat, szarvasgerincet kellett főzni a legrangosabb séfverseny magyar döntőjén.
A tíz legjobb között ott van Gerendai étterme, a Costes, a Nobu, és egy székesfehérvári étterem is.