A legfinomabb magyar klasszikus: szaftos rakott krumpli - videó
Sokak nagy kedvence a rakott krumpli, ami tökéletes megoldás hétvégi ebédnek.
![](https://cdn.origo.hu/2024/03/uNgyZx3gJB8SGIkAD9iAPF1vCJ-aRUXJB4zl7OYtX9g/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JlMTI1MWJjZTFiNzRjZjg5ZWYxNTY5OWQ4ZTVjMTA3.webp)
Sokak nagy kedvence a rakott krumpli, ami tökéletes megoldás hétvégi ebédnek.
A kenyeret a tücskök, a paprikás krumplit pedig a sóska teszi különlegessé.
Szaftos és füstös, pont ahogy szeretjük.
Tegye félre a régi receptet, és próbálja ki ezt a gasztronómiai különlegességet!
Mehet virsli a rakott krumpliba, vagy készülhet tejszínnel? Mi a szent és sérthetetlen alaprecept?
Egyre többször foglalkozik külföldi gasztromagazin magyar ételekkel. Őrült dolgokat művelnek, zselatint tesznek a paprikás csirkébe, citromlevet a pörköltbe és így tovább.
Otthon sem készítjük egységesen a rakott krumplit, de mi történik akkor, ha Michelin-csillagos séfek nyúlnak burgonyához, tejfölhöz és kolbászhoz?
A rakott krumpli zászlaja alatt könnyebben lehetne egyesíteni az országot, mint bármelyik hungarikumnak mondott étel nevében.