rák 2021. 02. 20.
Rákgyilkos összetevőt találtak a zöld teában
A vegyület jelentősen csökkenti a rák kialakulásának esélyét.
![](https://cdn.origo.hu/2021/02/y7_Q8Xj7sUu7hU6v_mek_uFXcNsLqGvwLlYN6z6p4nE/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FhYjBkMDcxZDNiZTQwZWViNDlmYjU2ZTM1OGQwYTE0.webp)
A vegyület jelentősen csökkenti a rák kialakulásának esélyét.
Támogatja az emésztést, az anyagcserét és a méregtelenítést.
A fekete tea a fűszeres, a zöld tea inkább a könnyebb ételek mellé való.
Az igaz, hogy enyhén földes íze van, de Japánban nagyon népszerű.
A szokás a japán Kjúsú-szigetéről ered.
Ételek, amik csökkentik az étvágyat, fokozzák a teltségérzetet.
Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is.
Mire gondoltunk?
A vásárlók mindent visznek, amiben van annak porából. S bármennyit megadnak érte.