Winona Ryder: szerepgyakorlat volt a lopás

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A bolti lopás miatt feljelentett Winona Ryder perének hétfői tárgyalásán meghallgatták azt a férfit, aki a vád szerint leleplezte a színésznőt. A butik biztonsági embere azt állította, amikor észre vette, hogy a színésznő fizetés nélkül akar távozni a butikban összeszedett árukkal, Winona Ryder megpróbálta kimagyarázni magát.

Forrás: MTIA biztonsági ember szerint a sztár azt állította, hogy az általa elrejtett holmikat tulajdonképpen nem akarta ellopni. A tanúvallomás szerint a színésznő a furcsa helyzetet azzal indokolta, hogy új alakításra készül, amihez különleges szerepgyakorlat szükséges. "A rendezőm azt az utasítást adta, hogy az új szerepemre való felkészülés részeként lopjak egy boltban" - idézte a színésznő állítólagos szavait Kenneth Evans, a butik őre, aki ugyanakkor megerősítette, Ryder udvariasan viselkedett a leleplezéskor.

Winona Ryder ügyvédje, Mark Geragos azonban azt mondta, a butik tanúként beidézett számos alkalmazottja megváltoztatta a vallomását, mióta kiderült, a bolti videó felvételén nincs olyan jelenet, amely azt ábrázolná, hogy a színésznő lop. Az ügyész szerint az azért látszik a felvételeken, hogy a sztár táskája degeszre van tömve, a vádló szerint a bűnösségét tagadó Ryder esete egyszerű lopási ügy.

Ha bebizonyosodik, hogy a hatezer dollár, azaz másfél millió forint értékű bolti lopással vádolt sztár bűnös, akár három év börtönt is kiszabhat rá bíróság.