A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Frears filmet készít Elvisről

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIStephen Frears az egyik legsikeresebb angol filmrendező, akinek számos alkotása közül talán Az én szép kis mosodám, a Veszedelmes viszonyok, és a Pop, csajok, satöbbi kapta a legtöbb elismerést. Legutóbb a Dirty Pretty Things cím filmje került a mozikba Audrey Taotou főszereplésével. Bár a hivatalos londoni premier óta alig egy hónap telt el, Frears már a következő munkájával van elfoglalva.

Ezúttal az Elvis Presley életét övező rejtélyek és a körülötte kialakult legendák ragadták meg a fantáziáját. Készülő forgatókönyvében egy új, sajátos verziót vázol fel, mely szerint Presleyt még az amerikai hadseregben töltött szolgálata közben torkon lőtték, és többé nem tudott énekelni. Menedzsere, Tom Parker azonban nem akarta, hogy magasra ívelt karrierje derékba törjön, ezért keresett a helyére egy dublőrt. Egy Newcastle-ben élő fiú, Brian lett végül Elvis hangja, mivel hangszíne a megszólalásig hasonlított a Királyéra.

Elvis hivatalos honlapjahttp://www.elvis.com/Elvis multimédiás oldalahttp://www.elvis-presley-superstar.de/

A The Importance of Being Elvis című film szereposztása egyelőre nem ismert, mint ahogy a felvételek időpontját sem tűzték még ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!