Schwarzenegger nem bánná, ha klónoznák

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A bámészkodók és a díszvendégek ámulatára Arnold Schwarzenegger kétszer érkezett meg legújabb filmje, a 6. napon című akció-sci-fi amerikai premierjére. A nehezen összetéveszthető sztár először feleségével, Maria Shriverrel együtt szállt ki limuzinjából, udvariasan integetett a hatalmas tömegben odagyűlő újságíróknak, és bevonult a kivilágított moziba. Öt perccel később egy másik, kissé csapzottabb Schwarzenegger érkezett, ezúttal egyedül, egy jóval kisebb autóban. Riadtnak tűnt, és futva tette meg a járdától a bejáratig tartó utat.

A rejtély kulcsa maga a film, amelyben Arnie-t klónozzák és másolatát az eredeti ellen fordítják. E kettősség pedig számtalan lehetőséget kínál arra, hogy a nagyközönség szembesüljön a nem is olyan távoli lehetőséggel: mi lenne, ha kedvencei osztódással szaporodnának.
"Én örülnék, ha a klónozás lehetségessé válna - nyilatkozta Schwarzenegger. Egyikünk golfozni járna, a másik a családdal foglalkozna, és a harmadiknak még mindig rengeteg ideje maradna, hogy dolgozzon."
Arnie az eljárás anyagi hasznáról sem felejtkezett el: "Klónoztak a filmben, ezért dupla fizetést érdemelnék" - viccelődött.

Az 53 éves filmsztár azt is kifejtette, hogy néha már most is úgy érzi, mintha kettő példány lenne belőle, mert annyi mindent csinál egyszerre. "Az életemnek a színészet a legelhanyagolhatóbb része - vallja Arnie. Sok más mellett van egy szegény gyermekeket segítő alapítványom, illetve egy üzleti vállalkozásom is. A forgatások szünetében intézem az ügyeimet, a telefonnal, faxszal és internettel felszerelt öltözőkocsimban. Mindig éppen nagyon benne vagyok valamiben, amikor egy jelenethez hívnak."

(IC Press)

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!