A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Thor: Szerelem és mennydörgésre voltak a legtöbben kíváncsiak Amerikában

Thor: Szerelem és mennydörgés
Vágólapra másolva!
A legújabb Marvel-film valósággal berobbant az észak-amerikai filmpiacra, 143 millió dolláros jegyárbevételt produkált a bemutató hétvégéjén, a világpiacon ennél is többet kerestek vele a mozisok: összbevétele meghaladja a 300 millió dollárt.
Vágólapra másolva!

Noha a Thor: Szerelem és mennydörgés észak-amerikai bevétele 2 millióval alatta maradt az előzetesen becsült 145 millió dollárnak, így is a COVID-pandémia idejének harmadik legjobb nyitóhétvégéjét produkálta a Pókember: Nincs hazaút (260 millió dollár) és a Doctor Strange az Őrület multiverzumában (187,4 millió dollár) mögött.

A legújabb Marvel-film a világpiacon is jól teljesített, további 159 millió dolláros bevétellel, így a Thor-mozi 302 millió dolláros jegyeladással zárhatta globális nyitóhétvégéjét. Ez a 29. Marvel- és a negyedik Thor-film, utóbbiak között pedig eddig a legsikeresebb (a tavalyi Thor: Ragnarök 122.7 millió dollárral indított Észak-Amerikában).

Thor: Szerelem és mennydörgés Fórum Hungary

A mostani hétvége toplistájának második filmje a Minyonok 2 volt az észak-amerikai filmpiacon (45.6 millió dolláros bevétel), a harmadik pedig a továbbra is népszerű Top Gun: Maverick (15.5 millió dollárral), amely május 26-i bemutatója óta világszerte átlépte az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt (1.183 milliárd), s ennek felét ráadásul Észak-Amerikában érte el (597.4 millió dollár).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!