A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Az irodai, adminisztrációs munka jellemzői, előnyei és kihívásai

Kinek való és kinek nem irodai, adminisztrációs munkát vállalni?
Kinek való és kinek nem irodai, adminisztrációs munkát vállalni?
Fotó: freepik.com
Vágólapra másolva!
Klíma, kényelem télen-nyáron? Irodában dolgozni talán nem is olyan rossz, sőt, kifejezetten jól hangzik szélsőséges időjárás esetén. Persze irodai munka és irodai munka között is van különbség. Az adminisztrációs pozíciók szükségessége viszont nem lankad, és minél több cég, vállalat jelenik meg, azzal arányosan nő a munkalehetőségek száma is. De érdemes először egy kis önvizsgálatot tartani, hiszen olyan munkakörről van szó, ami egyeseknek kifejezetten ajánlott, másoknak viszont kevésbé – de utóbbiaknak sem kell aggódniuk a mai világban, sőt.
Vágólapra másolva!

Nagy erővel keresik a megbízható irodai dolgozókat és adminisztrátorokat

Magyarországon több olyan vidéki várost is találhatunk, ahol nem csupán a hazai, hanem a külföldi vállalatok is előszeretettel képviseltetik magukat. Nem árulunk el túl nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, az egyik ilyen fő település ezek közül Győr. Az Auditól kezdve számos nagyvállalat működik a térségben, a sok-sok cég pedig óriási igényt tart az adminisztrációra, az irodai munkakörök betöltésére.

Az aktuálisan meghirdetett munkalehetőségek fellelhetőek a helyi álláskereső GyorAllas.hu oldalán, az irodai, adminisztratív pozíciók pedig a https://gyorallas.hu/allasok/adminisztracio-irodai-munka linkre kattintva érhetőek el, de természetesen egyéb kategóriákra is szűrhetünk. Érdemes továbbá körülnézni az adott vállalat honlapján is karrierlehetőségekért, illetve mindig nyitott szemmel járni és keresni a lehetőségeket.

Az irodai munka nagy előnyei: kiszámíthatóság, fix munkaidő, munka-magánélet egyensúly

Irodában dolgozni, például egy adminisztrációs pozícióban kiszámítható, klasszikus munkarend szerint kezdünk és végzünk, ritka a túlóra. De ma már akár home office szabályozás is lehet heti 1-2 alkalommal, hibrid módon. A munka-magánélet egyensúly miatt biztosan nem kell aggódni. A munkavállalók többnyire időben el tudják hagyni a munkahelyüket, így otthon pihenhetnek vagy a családjukkal tölthetik az időt. A fix munkaidő továbbá elősegíti a napi rutin kialakítását, ami növeli a produktivitást és a mentális jólétet.

Kinek való és kinek nem irodai, adminisztrációs munkát vállalni?

Aki pedig szereti a szabályokat, keretek szerint élni és tevékenykedni (bármennyire is “unpopular opinion” ez manapság), annak ez egy tökéletes pálya lehet. Amennyiben persze valaki több szabadságra vagy rugalmasságra vágyik, szereti a változatos munkakörnyezetet, nehezen viseli a monoton feladatokat, ez a fajta munkakör kevésbé ideális. Akik gyorsan megunják a rutinmunkát, és szükségük van a folyamatos kihívásokra, érdemes inkább dinamikusabb, kevésbé strukturált munkát választani – a GyorAllas.hu oldalán erre is bőven adódik lehetőség.

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!