A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Élet a Balatonon, Veszprémben? Munkalehetőségekből sincs hiány!

Veszprém, az élhető város és a Balaton
Veszprém, az élhető város és a Balaton
Fotó: freepik.com
Vágólapra másolva!
Egyre gyakoribb trend manapság, hogy sokan a természetközeli, élhető városokat és térségeket keresik letelepedés szempontjából. A Balatonnál ebből a szempontból jobb helyet keveset lehetne mondani talán. De nem is muszáj valamelyik partmenti városba költözni, hiszen így nyáron, szezonban könnyen megintcsak egy túlzsúfolt hely közepén kaphatjuk magunkat. De a közelben még olyan élhető városok találhatóak, amelyeket minden téren szinte csak dicsérni lehet. Veszprém mind az életszínvonalban, mind az élhetőségben, mind a munkalehetőségeket tekintve is ott van hazánk, de talán nemzetközi értelemben is a legvonzóbb városok listáján.
Vágólapra másolva!

Balatoni és veszprémi álláslehetőségek

A Veszprémben folyamatosan fellelhető munkalehetőségek is bizonyítják, hogy jók az elhelyezkedési esélyek a városban – ezekre a VeszpremAllas.hu oldalán is jelentkezhetünk, valamint különböző kategóriákra, például irodai, adminisztrációs állásokra is szűrhetünk, így ez esetben ideális pozíciót találhatunk a https://veszpremallas.hu/allasok/adminisztracio-irodai-munka elérhetőségen.

Milyen munkakörökben helyezkedhetünk el a környéken?

Igencsak bőséges az itt működő cégek és elérhető munkakörök száma. Dolgozhatunk például IT-támogató kollégaként, építményszerkezet-szerelőként, pályázati referensként, borászként – nem beszélve arról a sok-sok szezonális lehetőségről, amit a Balaton a nyári időszakban kínál. Szinte mindenki megtalálhatja itt a számításait, de még akár akkor is megéri ideköltözni – vagy itt maradni –, ha az ember távolról dolgozik valamelyik nagy budapesti vagy külföldi cégnek, de nem szeretne egy ilyen nagyváros zajában élni. Amennyiben van rá ugyanis lehetőség, akkor Veszprém az egyik legjobb döntés az otthonról dolgozóknak is!

Veszprém, az élhető város és a Balaton

A folyamatos fejlesztések és beruházások révén Veszprém és a Balaton térsége egyre inkább vonzó célponttá válik mind a fiatal családok, mind a karriert kereső szakemberek számára. Az itt élők nemcsak a munka és élet közötti egyensúlyt találhatják meg jó eséllyel, hanem részévé válhatnak egy dinamikusan fejlődő közösségnek is, ahol a hagyományok és a modernitás kéz a kézben járnak.

Veszprém városa egyesíti a nyugodt, biztonságos életmódot a modern infrastruktúrával és a kulturális gazdagsággal. A város rendezett, tiszta utcái, parkjai, és a közeli Balaton közelsége lehetőséget ad a rendszeres kikapcsolódásra és a természet közelségének élvezetére. Az itt található intézmények és szolgáltatások magas színvonala pedig biztosítja a lakók kényelmét és elégedettségét.

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!