Magas betéti kamat az Erste Banktól

Vágólapra másolva!
Új betéti akciót indított az Erste Bank május 15-től azon ügyfelei számára, akik a betét első periódusában aktívan használják hitelkártyájukat. Az Erste Ráadás Betéttel így akár évi 10 százalék kamat is elérhető a 3 havi ismétlődő lekötött betéten.
Vágólapra másolva!

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: az Erste Ráadás Betét lekötési időszaka 2007. május 15-től visszavonásig tart, futamideje 3 hónap. Az akcióban lekötött összeg minimum 500 ezer, maximum 50 millió forint lehet, feltétel azonban, hogy a lekötött betét teljes összege bankon kívüli forrásból származzon.

Az Erste Ráadás Betét kamata az első 3 hónapos periódusra évi 7 százalék, amelyhez évi 3 százalék ráadás kamat járul, ha az ügyfélnek a betét első periódusának végén van hitelkártyája, és azt aktívan használja.

A kamatprémium feltételének teljesüléséhez az ügyfeleknek a lekötés első periódusa alatt 4 alkalommal, legalább 50 ezer forint értékben kell valamilyen tranzakciót végezniük hitelkártyájukkal, ami akár készpénz felvétele, akár vásárlás is lehet. Az ezt követő időszakban a betét a standard lekötött betétek feltételei szerint kamatozik.

Az akcióhoz több kedvezmény is kapcsolódik. Például az akció alatt igényelt új hitelkártyáknál az igényléshez nincs szükség közüzemi számla benyújtására. Továbbá a betétlekötés összegétől függetlenül a bank elengedi az újonnan igényelt hitelkártyák első éves kártyadíját a főkártya és a társkártya esetében egyaránt.

Sőt, 2 millió forintot elérő betétlekötés esetén az Erste Bank automatikusan 200 ezer forintos hitelkerettel feltöltött hitelkártyát kínál ügyfeleinek - fejezte be Sztanó Imre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről