A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hullámzó árfolyam, erősebb forint

Vágólapra másolva!
Hullámzó árfolyammozgások közepette erősödött a forint kedden reggel. A budapesti bankközi devizapiacon kedden fél tíz körül 263,40/60 forint volt az euró árfolyama; hétfőn délután 265,95/266,05 forintnál zárt a piac.A keddi kereskedés kezdetén alaposan "megrángatták" az árfolyamot: a 264 forint magasságában nyitó euró az első fél órában 262,30 forintig jutott, ám onnan látványosan visszapattant, és így érte el 263,50 forintos árszintet - vélik a kereskedők.
Vágólapra másolva!

A piacon hasonló folytatásra számítanak, mert úgy látják, a korábban kamatemelésre spekuláló befektetők - pozícióik védelmében - megkísérelhetik a forint támadását, hogy esetleg ezzel kényszerítsék ki az MNB lépését. A bizonytalanság továbbra is jellemző, némi segítséget az jelenthet, hogy a kelet-európai devizák erősödnek - tették hozzá.

A forint a dollárral szemben is javított pozícióin: jelenleg 181,50 forintot ér az amerikai deviza; hétfőn 183,45/55 forint volt az árfolyam, kedd reggel ugyanakkor volt üzletkötés 180,20 forinton is. A bankközi forintpiacon egyelőre csendesen folydogál a kereskedés.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!