Nyílt napokkal népszerűsíti magát a BÉT

Vágólapra másolva!
 A Budapesti Értéktőzsde 2008. április 7-én és 8-án tőkepiaci szol­gáltatásokat bemutató nyílt napot tart a győri Széchenyi István Egyetemen. A rendezvényen a részvétel ingyenes, a Budapesti Értéktőzsde és partnerei így segítenék elő a tőzsdei világban való tájékozódást, népszerűsítve ezzel az értékpapírokkal való megtakarítást.
Vágólapra másolva!

A rendezvény célja, hogy minden érdeklődő megismerhesse a pénzügyek alapjait, így a legfontosabb kérdések kerülnek majd előtérbe: Mit kell tudni a befektetésekről? Miért fontos a tőkepiac és a tőzsde? Kitől kérjünk tanácsot pénzügyekben?

A nyílt nap kezdéseként április 7-én 17 órától, a Budapesti Értéktőzsde ingyenes tanfolyamot szervez a Széchenyi István Egyetemen, ahol egyszerűen és közérthetően hallhatnak a tőzsdéről, és a kereskedés fortélyairól. A tanfolyamra előzetes regisztráció szükséges.

Április 8-án, reggel 10-től egész napos program várja az érdeklődőket a Széchenyi István Egyetemen, ahol expószerű kiállításon találkozhatnak a látogatók tőzsdei szakemberekkel, bankok és brókercégek képviselőivel.

Emellett előadásokkal, beszélgetésekkel készülnek a szervezők a hagyományos és internetes tőzsdézésről, befektetési lehetőségekről, elemzési technikákról. A részletek elérhetők a BÉT honlapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!