Feljelentették Tóth Gabit

Vágólapra másolva!
Lakossági bejelentés után hatósági ellenőrzést kapott Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös tábora.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és táncos párja, Papp Máté Bence nyári tábort szerveztek Pomázon, ahol a tánc és a zene mellett az íjászat is szerepet kapott – ez azonban nem mindenkinek tetszett a környéken, valaki ugyanis alaptalanul feljelentette őket.

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket.

Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket" – mesélte Tóth Gabi a Borsnak az után, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, vagyis a NÉBIH ellenőrzést tartott a helyszínen. 

Az énekesnő a lapnak hozzátette, hogy pont a már sokszor tapasztalt rosszindulat miatt felkészültebb mindig, úgy érzi, Tóth Gabiként mindent kétszer jobban kell csinálnia, hogy elfogadják a munkáját, és ne találjanak fogást rajta.

Tóth Gabi lapozható Instagram-posztja a táborukról:

"Nemrég kimentünk terepszemlére, hogy megnézzük a helyszínt, és mi is kipróbáljunk mindent. Hosszú évek után íjászat közben éreztem először azt, hogy nem a problémáimra fókuszáltam, hanem teljesen ki tudtam szakadni a gondolataimból, szédületes volt és felszabadító. Látszólag nem egy nehéz művelet, de igazából ez egy nagyon komoly belső munka, óriási koncentrációt igényel. Némethy Zoltán, a Némethy Lovasíjász Akadémia vezetője is mindig mondja, hogy ez egy elképesztő lelki utazás" – nyilatkozta még a tábor előtt Tóth Gabi, akinek főleg a kislánya, Hannaróza, illetve az iránta érzett aggodalom miatt nehéz elengednie magát.

"Állandóan azon agyalok, hogy jól van-e a kislányom, hogy jó anya vagyok-e, fel vagyok-e készülve mindenre, közben ott van a rengeteg munka és minden egyéb más, emiatt én sokszor nem is tudok feloldódni igazán" – magyarázta korábban az énekesnő, aki a TV2 Titkok Ramónával című műsorban is elárult magáról egy-két titkot.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!