Biciklis pláza épül Csepelen

Vágólapra másolva!
A Csepel Fémmű területén épül meg 1,1 milliárd forintból a Pedál Market kerékpáros pláza, amely várhatóan 2014-ben nyílik.
Vágólapra másolva!

Tízezer négyzetméteres biciklis bevásárlóközpontot épít a volt Csepel Fémmű területén az Indotek Group ingatlanfejlesztő társaság - derül ki a Világgazdaság szerdai számában.

Az 1,1 milliárd forintos - 2013 elején induló - beruházással megépülő, várhatóan 2014-ben megnyíló létesítmény lesz Európa legnagyobb kerékpáros centruma. A Pedál Market névre keresztelt pláza létrehozásának költségeit 60 százalékban előértékesítés útján a piacról, a fennmaradó részt pedig önerőből biztosítja a budapesti B kategóriás iroda- és ipari ingatlanpiacot vezető cégcsoport.

A biciklis pláza ötödét kerékpárutak foglalják majd el, a bérlők számára 6 ezer négyzetméteren alakíthatnak majd ki üzleteket a létesítményben. A bérleti díjak a piacon szokásosnak megfelelően alakulnak, a bérelt terület nagyságától függően 10 és 25 euró között mozognak majd. A potenciális bérlők részéről komoly érdeklődés tapasztalható, ígéretes tárgyalások folynak nemzetközi és hazai sportszer- és kerékpárgyártókkal, valamint nagy- és kiskereskedőkkel egyaránt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!