A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kedvezmények a Balaton-felvidéken a Bakony & Balaton kártyával

Itt a Bakony & Balaton kártya
Vágólapra másolva!
Már egy, a térségben eltöltött vendégéjszaka után igényelhetik a vendégek a most bemutatott Bakony és Balaton kártyát, amellyel jelenleg 34 helyi szolgáltatónál vehetnek igénybe kedvezményes szolgáltatásokat.
Vágólapra másolva!

A kártyát szerdán mutatta be Veszprémben a Bakony és Balaton Térségi TDM szervezet. „A Várpalotától Sümegig húzódó térség 43 települése földrajzi, történelmi és kulturális adottságaira építve összehangolt, egész éves turisztikai szezonban gondolkodik,” mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter, aki a bemutató alkalmából látogatott a helyszínre. „Az együttműködés megnyilvánul például a közös marketingben, amelynek egyik terméke a közös helyi pénz, a Balatoni Korona, valamint a szakkiállításokon való együttes megjelenésben. Ebbe a sorba áll be most a közös Bakony-Balaton kártya,” tette hozzá a miniszter.

Évi 80 000 kiadott kártya

A jelenleg 13 tagot tömörítő Bakony és Balaton Térségi TDM szervezet 2011 áprilisában jött létre a terület idegenforgalmának fellendítésére és a turizmus térségi irányításának összefogására. A szervezet Prezi prezentációja szerint az eddig eltelt időszakban évente mintegy 80 000 kártyát bocsátottak ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!