Lehet kakaó a bankpapírokban

Vágólapra másolva!
Az amerikai bankok az elmúlt hetekben ugyan nem remekeltek, de most úgy fest, mintha elérkezett volna a fordulat. Ha pedig összeszedik magukat, akkor újra a lokális csúcsokat támadhatják a részvények.Augusztusban közelebbről is megismerkedhetnek ügyfeleink a New York Stock Exchange parkettjével, ugyanis legújabb akciónk keretében rendkívül kedvező díjak mellett lehet kereskedni amerikai részvényekkel!Az akció részleteiről ezen a linken olvashat.
Vágólapra másolva!

Ismét emelkedő pályára állhatnak a meghatározó amerikai bankok, legalábbis a grafikonok szerint egy, a korábbinál magasabb mélypontot sikerült kialakítaniuk a részvényeknek. Optimista esetben ismét újabb lokális csúcsokat állíthatnak be a papírok.

Citigroup: Emelkedő háromszögből léphet ki

Április óta egy emelkedő háromszög rajzolódik ki a Citigroup grafikonján. A részvény ugyan beesett az 50 napos mozgóátlag alá, de a 61,8 százalékos Fibonacci szint sikeresen tartotta meg az emelkedő háromszög alsó szárával kiegészülve.

Amennyiben innen ismét meg tud indulni felfelé a Citigroup, úgy az 53,2 dollárnál lévő korábbi lokális csúcs leküzdését követően akár 60 dollárig, a 161,8 százalékos Fibonacci szintig is elralizhat a papír. A háromszög alakzatból legalábbis ez adódhatna.

Az indikátorok ugyan nem jeleznek még fordulatot, de kárpótolhat minket, hogy viszonylag szűkre lehet venni a stop-loss megbízást. A 48,8 dolláros szint törése negatívum lenne.

Citigroup napi grafikon (NYSE)

Forrás: Origo

Bank of America: Az 50 naposról fordult

Az 50 napos mozgóátlagig és a 61,8 százalékos Fibonacci szintig esett vissza augusztus második felére a Bank of America papírja. A részvény most ismét a 15 dolláros szintet vette célba, ami korábban kétszer is megállította a menetelést.

A 15 dolláros szint legyűrése után akár 16 dollárig is elszáguldhat a Bank of America, melyet a 138,2 százalékos Fibonacci szint jelöl ki.

Bank of America napi grafikon (NYSE)

Forrás: Origo

JP Morgan: A hosszú távú trendvonal fogta meg

A 2012 nyara óta tartó emelkedő trendvonalra esett vissza a napokban a JP Morgan. A pénzintézet árfolyama ugyan leszúrt a rövidebb távon berajzolt 38,2 százalékos Fibonacci szintig is, de onnan határozottan felpattant.

Ha az 53 dollár körül fekvő 61,8 százalékos Fibonaccit is leküzdi a papír, akkor 54,2 dollárnál az 50 napos mozgóátlag lehet ellenállás, majd később 56,9 dollárnál a júliusi csúcs.

Az emelkedő trendvonal tartós törése és a 38,2 százalékos Fibonacci roppanása nem lenne túl jó jel azok számára, akik az emelkedés mellett tették le voksukat.

JP Morgan napi grafikon (NYSE)

Forrás: Origo

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről