A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Változatlanul csúcson az amerikai piacok

Vágólapra másolva!
Továbbra is az optimizmus az úr az ünnepek előtt a tőzsdéken, valamennyi fontosabb index erősödni tudott pénteken Amerikában, de a ma reggeli ázsiai kereskedésben is a vevők kerekedtek felül. Az európai piacokon pedig 0,3 százalékos pluszok várhatóak.
Vágólapra másolva!

Tovább folytatták jó szereplésüket az amerikai piacok a pénteki kereskedésben, a főbb indexek 0,3-1,2 százalékos pluszokat tudtak felmutatni. Látszólag a befektetők nem csak rövid távon, hanem 2-3 nap után is pozitívan fogadják a Fed QE3 programjának csökkentésére vonatkozó bejelentését.

Ázsiában ma Japánban már nincs kereskedés, a többi tőzsdén azonban 0,2-0,6 százalékos pluszokat lehet látni, vagyis alapvetően folytatódik a jó hangulat. Ez elsősorban azzal magyarázható, hogy az IMF optimista a 2014-es amerikai gazdaság teljesítményét illetően, és 2,6 százalékos bővülést vár.

Tekintve, hogy a piacokon már meglehetősen ünnepi a hangulat, így vélhetően csak a makroadatok okozhatnak majd nagyobb izgalmakat a tőzsdéken. 14:30-kor érkezik a személyes kiadásokra és jövedelmekre vonatkozó adat, míg magyar idő szerint 4 órakor a Michigani egyetem fogyasztói bizalmi indexe lát majd napvilágot.

Forrás: Bloomberg, Investor.hu
Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!