A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Védelmi rendszereink mutatkoznak be Indiában

Vágólapra másolva!
Magyarország és India között az utóbbi években számos együttműködés valósult meg a védelmi ipari ágazatban, a két ország közös kutatási projektekben is részt vesz. Hazánk immár negyedszer állít standot a Defexpón, Ázsia legfontosabb ipari kiállításán Újdelhiben.
Vágólapra másolva!

Magyarországot három, védelmi ipari cég – a BHE Bonn Hungary Electronics Kft., a Carinex Kft. és a Magyar Védelmi Ipari Szövetség – képviseli a HITA 30 négyzetméterén, két másik pedig – a WILARM GSM Security és az ELFI Technologies Kft. – katalógusokkal jelenik meg, közölte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal.

Mint a HITA kiemelte, a BHE Bonn Hungary Kft. 1991-ben alakult, és már két évtizede dolgozik az indiai piacon. Most többek közt szoftver vezérelt rádiót, illetve mikrohullámú magasságmérőt hoztak az expóra, és saját fejlesztésű, pilóta nélküli repülőgépükről tárgyalnak az indiaiakkal, pontosabban ezek szerepéről a helyi katasztrófavédelmi szervek programjaiban.

A Carinex Kft. 14 éve jelent meg az indiai haditechnikai piacon. Állami szerveknek szállítanak rendszereket egy korábbi nemzetközi tendergyőzelem kapcsán, most újabb 3 évre kaptak megbízást ezek karbantartására és javítására.

Mint arról lapunk is beszámolt, a héten Budapesten indiai üzleti központ kezdte meg működését. Az ünnepélyes megnyitón Berényi János, a HITA elnöke is kitért arra, milyen fontos fejleszteni a magyar-indiai üzleti kapcsolatokat. A politikus szerint az egyik legfontosabb cél, hogy minél több indiai befektető jelenjen meg Magyarországon, a magyar vállalatok pedig nyissanak India felé, tájékoztatott a HITA.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!