Vágólapra másolva!
Jogerősen is pert nyert a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a Magyar Telekom ellen indított sárgacsekk-perben.
Vágólapra másolva!
  • Az MTI-hez eljuttatott közleményében a FEOSZ ismerteti, hogy a Fővárosi Ítélőtábla május 8-i ítéletében, helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi első fokú döntését, megállapította, hogy a Magyar Telekom 2012. május 1. és 2012. november 17. között tisztességtelenül számlázta ki a fogyasztóknak a 142 forintos tranzakciós díjat a postai úton és személyesen befizetett számlák után.
  • A Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága az MTI megkeresésére csütörtökön hangsúlyozta: a Telekom fenntartja az álláspontját, hogy jogszerűen járt el, várja az írásbeli ítéletet, amelynek elemzését követően várhatóan a Kúriához fordul.
  • Válaszukban rámutattak, hogy a Telekom a készpénz átutalási megbízás (sárga csekk) használatával kapcsolatos változásokkal is ösztönözni kívánta ügyfeleit a korszerű, hatékony fizetési módok, így az online és távszámlás befizetés használatára. A szolgáltató jelentős előrelépést ért el a készpénzkímélő fizetési módok elterjesztésében: az ügyfelek felismerték ennek előnyeit, és a távszámlára áttérő előfizetők száma dinamikus növekedésnek indult - tették hozzá.

A Magyar Telekom az Investor.hu-t is kiadó Origo Zrt. százszázalékos tulajdonosa.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről