A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mire figyelnek a Magyar Telekomnál?

Vágólapra másolva!
Idén elsősorban az újabb rezsicsökkentések, illetve a frekvenciatender lehet hatással a Magyar Telekom működésére - mondta el Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettes a mai gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón az MTI beszámolója szerint.
Vágólapra másolva!
  • Szabó János elmondása szerint az áprilisi és szeptemberi rezsicsökkentés mellett a politikai nyilatkozatokból arra lehet következtetni, hogy a kormány újabb körben csökkentheti az energiaárakat. Ezúttal azonban nem a lakossági árak kerülnének a középpontba, hanem a gazdasági szféra. Ennek lehetséges hatását azonban egyelőre még nem lehet felmérni.
  • Az osztalék szempontjából kulcsfontosságú mutatónak számító nettó eladósodottsági rátát nagyban befolyásolhatja a frekvenciatender, ezzel kapcsolatban azonban a jelenlegi fázisban még nem nyilatkozhat a Magyar Telekom.
  • Macedóniával kapcsolatosan Szabó kiemelte, hogy az erős árverseny aggodalomra ad okot, a versenytársak ugyanis agresszív ajánlataikkal faragják az előfizetési díjakat. Ráadásul egyelőre nem látszik a fordulat a mobilpiacon.
  • Mindennek tudatában a Magyar Telekom árfolyama egy rövid megingást követően 0,3 százalékos emelkedést mutat.
Magyar Telekom napi grafikon Forrás: AmiBroker, Investor.hu

A Magyar Telekom az Investor.hu-t is kiadó Origo Zrt. százszázalékos tulajdonosa.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!