A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Bevenné New Yorkot a Fiat

Vágólapra másolva!
Milánó után New Yorkba teszi át székhelyét a Fiat, legalábbis ami a tőzsdei kereskedést illeti. Az újonnan létrejövő Fiat Chrysler Automobiles részvényei ugyanis ma debütálnak a tengerentúli parketten.
Vágólapra másolva!
  • Nem kell sokat várniuk a világ hatodik számú autógyártójának újabb tőzsdei bevezetésére, ugyanis az olasz Fiat autógyártó a Chrysler bekebelezése után Fiat Chrysler Autombiles néven folytatja tovább a New York-i parketten.
  • Az autógyártó egy 800 millió dolláros IPO keretében ma lép tőzsdére az NYSE-n. Egyébként nem teljesen ismeretlen a cég számára a tőzsdei jelenlét, ugyanis a korábban csak Fiat névre hallgató társaság már jelen volt az olasz börzén. Ráadásul továbbra is jelen lesz a milánói tőzsdén, csak ugyebár más néven.
  • Az olasz parketten ráadásul még pénteken is kereskedtek a Fiat részvényével, ekkor 6,94 eurós árfolyamon fejezte be a kereskedést, ami dollárra átszámítva 8,76 dollárt jelent. Azaz feltehetően ma is valahol itt nyithat, igaz az újabb befektetői körnek köszönhetően, akár nagyobb árfolyammozgásra is érdemes felkészülni.
  • Az összeolvadáshoz rendkívül nagy reményeket fűz a Fiat, és azáltal megpróbálnak a hatodik helyre felkapaszkodni a globális értékesítéseket tekintve a nagy autógyártókkal folytatott versenyben. A cég 2018-ra évente 7 millió darab autót szeretne értékesíteni, ami meglehetősen ambiciózus célnak számít a tavalyi 4,3 milliós eladások után.
Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!