Kinyitott az amszterdami Ofotért

Vágólapra másolva!
Megkezdődött a kereskedés az Ofotért és Vision Express üzleteket is tulajdonló GrandVision részvénnyel. A végleges ár 20 euró lett, és nagyjából ennek közelében tartózkodik még a részvény. Ahogy írtuk ez az árazás nem feltétlenül drága, sőt közvetlen társaihoz képest inkább olcsónak tűnik a részvény.
Vágólapra másolva!
  • Ma megkezdődött a kereskedés a magyarországi Ofotért és Vision Express üzleteket tulajdonló GrandVision részvényével az amszterdami tőzsdén. Ráadásul a 20 eurós IPO-árhoz képest nem is nagyon ugrott meg az árfolyam, egyelőre annak közelében ingadozik.
  • Mint csütörtöki elemzésünkben írtuk, ez az ár nem számít túlzónak, ha a közvetlen versenytársakhoz hasonlítjuk a céget, hiszen azok magasabb értékeltségi szinten forognak.
  • Persze egy IPO mindig nagyobb kockázatot jelent még a hagyományos részvénykereskedésnél is, viszont egy nem igazán túlfűtött IPO eredményezhet jó befektetési lehetőséget is.
  • Az Investor Trader ügyfelei egyébként már az első percektől kezdve kereskedhetnek a GrandVision részvényével, ha úgy érzik, hogy beszállnának ebbe a sztoriba.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!