A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Itt vannak a legjobb hazai szállások

A bikali Puchner Kastélyszálló lett az év legjobb szálláshelye az Utazok.hu közönségszavazásán.
Vágólapra másolva!
A mintegy 60 milliárd forintos teljes hazai szállásdíjbevétel felét az online szállásközvetítők generálják. A magyar turisztikai piac évi várhatóan 8-10%-ot fog nőni az idén.
Vágólapra másolva!

„Évről évre nő az online szállásközvetítők szerepe a belföldi turisztikai piac növekedésében" - mondta Szennay András, az Utazok.hu csoport ügyvezetője, aki szerint a trend idén sem változik, így a 8-10 százalékos várható növekedés nagy részét ez a szegmens fogja generálni.

A cég idén harmadik alkalommal állította össze a magyar szállások toplistáját, amit a bikali Puchner Kastélyszálló vezet, a sümegi Hotel Kapitány és a mátraházai Residence Ózon előtt. A listát kizárólag közönségszavazatok alapján állítják össze.

A bikali Puchner Kastélyszálló lett az év legjobb szálláshelye az Utazok.hu közönségszavazásán. Forrás: Puchner Kastélyszálló

Az összesített végeredményen kívül megválasztották a legromantikusabb, a legbarátságosabb, a legjobb ár-érték arányú szálláshelyeket, valamint kiosztották az év családbarát szálláshelye és az idősebb generáció által leginkább kedvelt szálláshely díjakat is.

Ahogy arról korábban is írtunk, a turizmus az utóbbi hónapokban dinamikusan növekszik. A magyarországi kereskedelmi szálláshelyek 2014-ben összességében több mint 9,5 millió vendéget fogadtak, a vendégéjszakák száma pedig csaknem elérte a 24,2 milliót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!