Ingyen osztogatnak ma fánkokat az Egyesült Államokban

Breakfast Bakery Breakfast Brown Cake Dessert Dieting Donut Food Gourmet Icing Multi Colored Pastry Snack Unhealthy Eating Background of colorful donats . On wooden board
Background of colorful donats . On wooden board
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban extra motivációt nyújthat a pénteki naphoz az, hogy ingyen fánkot osztogatnak a legtöbb cukrászdában a Nemzetközi Fánk Nap alkalmából, melyet minden június első péntekén tartanak.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban működő különböző helyi boltok és üzletláncok olcsón vagy legjobb esetben ingyen adnak fánkot az arrajáróknak. Természetesen a legtöbb cukrászda valamilyen feltételhez köti az ingyen édeséget, de van, ahol csak be kell menni a finomságért.

Illusztráció Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A Nemzetközi Fánk Nap alkalmából, ami idén péntek, június 4., például a Krispy Kreme az ingyen édességért cserébe nem kér semmit, viszont egyes üzletek pontosan meghatározzák, hogy a promóció melyik fánkra érvényes. Mindemellett számos cukrászdában az ajánlat csak a készlet erejéig tart, illetve vannak boltok, ahol egy másik termék megvásárlása esetén juthatnak hozzá az ingyenes finomsághoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!