Elképesztő vagyonnal rendelkezik Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

"Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere - Red Carpet Arrivals LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Rihanna attends the "Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere at Cineworld Leicester Square on July 24, 2017 in London,
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is Rihanna a világ leggazdagabb énekesnője. A sztár vagyona mára jóval meghaladta az 1 milliárd dollárt, ráadásul a legtöbbet nem is a dalaival keresi.
Vágólapra másolva!

Rihanna a világ leggazdagabb énekesnője a Forbes magazin számításai szerint.

A 33 éves sztár összvagyona 1,7 milliárd dollár, és az elképesztő összeg nem is elsősorban a dalaiból jött össze

– írja a The Guardian.

Az énekesnő ugyanis 2017-ben indította el a Fenty Beauty nevű kozmetikai cégét, amely hatalmas üzleti sikernek bizonyult. A név egyébként Rihanna születési nevéből (Robyn Fenty) származik.

Rihanna összvagyona már eléri az 1,7 milliárd dollárt Forrás: Getty Images

A francia luxusóriás, LVMH-val indított cégnek Rihanna jelenleg az 50 százalékát tulajdonolja, és a Fenty Beauty már a működésének első évében 550 millió dolláros bevételt generált. Ez egyébként kimagasló eredménynek számított a sztárok által alapított szépségmárkák körében.

A vállalat értékét jelenleg 2,8 milliárd dollárra becsülik.

Ehhez jön még, hogy a sztárnak 30 százaléka van a szintén az ő nevét viselő Savage X Fenty fehérneműmárkában. Ezzel együtt jön össze az 1,7 milliárd dolláros vagyon, amellyel Rihanna az egész szórakoztatóipar második leggazdagabb nőjének számít. Az első egyébként Oprah Winfrey 2,7 milliárd dolláros vagyonnal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről