A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Senki nem jelentkezik a több mint 1,3 milliárd dolláros lottónyereményért

Lottó Powerball Lottery Reaches Third Highest Jackpot GettyImageRank2 GAME Gambling Chance Wealth HORIZONTAL USA STORE Illinois Chicago - Illinois Customer LOTTERY TICKET 7-Eleven Human Interest Powerball 2015 Money
CHICAGO, IL - FEBRUARY 11: A Powerball lottery ticket is printed for a customer at a 7-Eleven store on February 11, 2015 in Chicago, Illinois. Ticket sales have caused the jackpot to grow $500 million, one of the largest in the game's history. Scott Olson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Közel egy hónap telt el azóta, hogy a július 29-én tartott sorsoláson egy szerencsés nyertes egyetlen megjátszott, telitalálatos szelvénnyel gigantikus összeget nyert a lottón az USA Illinois államában. A nyertes azonban még mindig nem jelentkezett a felfoghatatlan, 1,34 milliárd dolláros főnyereményért.
Vágólapra másolva!

A lottótársaság illetékesei szerint a július 29-i sorsolás egyetlen telitalálatos szelvényét Des Plaines városában, egy üzemanyagtöltő-állomásán vásárolták. Azt azonban ők sem tudják, hogy ki a szerencsés, mert a nyertes ezidáig nem jelentkezett a hatalmas nyereményért.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Scott Olson

A szerencsejátékokat szervező vállalat illetékes képviselője a sajtó érdeklődésére elmondta, egyelőre abban sem lehetnek biztosak, hogy a nyertes egyáltalán tudatában van annak, mekkora szerencse érte. Előfordulhat persze az is - vélik a cégnél -, hogy egyelőre még mindig erőt gyűjt ahhoz, hogy felvegye a kapcsolatot a lottótársasággal, hiszen egy ekkora összegű nyeremény minden bizonnyal teljesen megváltoztatja eddigi életét. A cégnél mindenesetre arra biztatják a játékosokat, ellenőrizzék korábban megjátszott szelvényeiket, hátha birtokukban van a nyerő szelvény.

Az 1,34 milliárd dolláros nyeremény valóban elképesztő pénz, az Egyesült Államok történetének harmadik legnagyobb összegű lottónyereménye.

Ha a nyertes jelentkezik, akkor a későbbi nyertes szelvényt értékesítő benzinkút üzemeltetője is jogosult egy tekintélyes összegre: félmillió dollárt fizet ki nekik a vállalat.

Technikai értelemben egyébként a nyertes nincs elkésve. A sorsolástól számítva 1 év áll rendelkezésére arra, hogy jelentkezzen nyereményéért - írja a Guardian.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!