Most valaki 10 fontért juthat hozzá egy londoni luxuslakáshoz

Islington, London
Vágólapra másolva!
Egy jótékonysági nyereményjáték keretében most egy szerencsés mindössze 10 fontért juthat hozzá egy londoni luxuslakáshoz, melynek piaci értéke 3 millió font. A nyertes ráadásul 100 ezer font készpénzt is kap a lakás mellé.
Vágólapra másolva!

Egy szerencsés most mindössze 10 fontért (kb. 4500 forint) juthat hozzá egy 3 millió fontot, vagyis több mint 1,3 milliárd forintot értő londoni luxuslakáshoz. A társasházi ingatlan az észak-londoni Islington kerületben található, és négy hálószobát foglal magában – írja a The Sun.

Az ingatlan egyik különlegessége a speciális kialakítású kerti stúdió, amely irodahelyiségként és vendégházként is használható. A háromszintes társasházat nemrég fel is újították.

A lakáshoz egy nyereményjáték keretében lehet hozzájutni, amely egy jótékonysági akció része. A projekt a British Heart Foundations (BHF) nevű, szív- és érrendszeri kutatásokkal foglalkozó szervezet számára gyűjt pénzt.

A nyertesnek egyébként semmivel nem kell majd bajlódnia, mivel az ingatlan jelzálogmentes, ráadásul az illetékeket és a vonatkozó jogi költségeket is fizetik a szervezők. Mi több, a szerencsés még 100 ezer font készpénzt is kap. A lakást szabadon bérbe lehet adni, de a nyertes akár el is adhatja az ingatlant.

A bérbeadás viszont komoly bevételi forrás is lehet, mivel a helyi ingatlanpiaci szakértők szerint az új tulajdonos akár havi 7 ezer fontot (kb. 3,1 millió forint) is kereshet a bérleti díjból.

A London központjától mindössze néhány percre található házból csodás kilátás nyílik a szomszédos parkra és a helyi krikettpályára.

A nyereményjátékban tehát egy 10 fontos adománnyal lehet részt venni, a jelentkezés pedig február 26-án zárul az online nevezések, és 28-án a postai nevezések esetében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!