Kiadó az Igazából Szerelem forgatási helyszíne melletti ház

A "Love Actually"-ban híres, londoni mews ház, bérelhető, csak címlapinak
csak címlapinak
Vágólapra másolva!
Heti 2.750 fontért (1.210.000 forintért) kiadó az Igazából Szerelem című sikerfilmből megismert Notting Hill-i utca egyik ingatlana, ami az ünnepek közeledtével hangulatos kikapcsolódást nyújthat. 
Vágólapra másolva!

Közeleg a Karácsony, a szeretet ünnepe, így talán nem is lehetne aktuálisabb apropót találni az Igazából Szerelem című filmből megismert ház melletti épület kiadására.

A ház a Notting Hill-en található pazar környezetben Forrás: Instagram/ oliverbernardprivate

A Notting Hill-en található St Lukes közben lévő ház csak pár méterre van attól a háztól, ahol a Kiera Knightley által alakított Julia lakott férjével. A film rajongói könnyedén felismerhetik az utat, ahol Mark (Andrew Lincoln) karácsony este egy sor súgókártyával - köztük a híres "számomra tökéletes vagy" mondattal - kinyilvánította viszonzatlan szerelmét a lánynak. A St Lukes köz híres arról, hogy London egyik legjobb Instagram-helyszíne.

A két hálószobás otthon nemcsak gyönyörű, hanem szellemes is. A részletekbe menő, szakértelemmel felújított lakás emeletén van két kisebb erkély, belül pedig egy természetes fénnyel átitatott fogadószoba, a Crittall ajtó a karakteres konyhába és étkezőbe nyílik.

A szeretet ebben a házban is valóban mindenütt jelen van, a tulajdonosok gondossága és törődése minden zugban érezhető. Van egy fatüzelésű kandalló a hangulatos estékhez, az ingatlanban továbbá eredeti fapadló, élénkzöld konyhai csempe, és egy nagy tetőterasz is van szabadtéri mosogatóval, grillezővel és kényelmes ülőhelyekkel.

A hálószobák pedig minden képzeletet felülműlnak. Az egyik az első emeleten található, míg a fő lakosztály az egész második emeletet foglalja el, ahol fürdőszoba is van káddal és zuhanyzóval.

Az ingatlant már egyszer felújították, méghozzá elképesztő részletességgel és alapossággal.

Forrás: Housebeautiful.com

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!