Szexi külseje menti meg a szőke pornómodellt attól, hogy az utcára kerüljön

Vágólapra másolva!
A 35 éves, ausztrál Emily Webb vonzó külsejét használja ahhoz, hogy minden este fedél legyen a feje fölött. Saját bevallása szerint ő Ausztrália legszexibb hajléktalanja, és úgy érzi, mivel jól néz ki, nincs szüksége arra, hogy albérletet fizessen, megoldja máshogyan a lakhatást.
Vágólapra másolva!

A jó keresettel rendelkező szőke bombázó egyik napról a másikra veszítette el az albérletét. Az összes holmijával és autójával együtt az utcára került.

A fiatal nő kitalálta magának a tökéletes megoldást, hogy ne kelljen esténként az utcán, illetve az autójában aludnia, de megspórolhassa egy lakás bérleti díját is. Ma már 

Ausztrália legszexibb hajléktalanjának nevezi magát,

 és egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy nincs állandó lakhatása.

A trükkje mindössze annyiból áll, hogy használja a randialkalmazást a telefonján, melynek köszönhetően minden estére talál magának alkalmi partnert, akinek a lakásán alhat. Természetesen valós helyzetéről mélyen hallgat a férfiak előtt. Szerinte ugyanis kizárt, hogy bárki is rájöjjön,hogy ő hajléktalan, hiszen egyáltalán nem tűnik annak.

Hihetetlen, hogy egészen eddig albérletekre pazaroltam a pénzemet. Pedig, ha valaki elég vonzó, nincs szüksége rá, hogy ilyesmire költsön

nyilatkozta a News.au. nevű helyi magazinnak.

"Sok barátom van Gold Coast-ban, de nem akarok állandóan a terhükre lenni, így inkább három naponta más, random férfinél alszom"

- mondta Emily.

Bár továbbra is jól keres felnőtt tartalmak gyártásából, így megengedhetné magának az albérletet, Emily egyelőre a barátoknál és alkalmi partnereknél való alvást választja,

 legrosszabb esetben pedig a kocsijában éjszakázik.

Emily azonban nincs egyedül azzal a gondolattal, hogy ha valaki kellőképpen jól néz ki, könnyebben fönntartja magát anyagilag.

A 37 éves Italia Tornabene - művésznevén Brianna Dymond - például nehéz sorsú tinédzser anyukából vált milliomossá. A nő 17 éves volt, amikor teherbeesett, majd miután férje elhagyta, hajléktalanná vált. Amikora férfi el akarta venni tőle a gyereke feletti felühógyeletijogot, Brianna gyorsan cselekedett: először barátnője közbenjárásával egy sztriptízbárban kezdett táncolni, de mivel ez nem túlt kellőképpen kifizetődőnek, az OnlyFans-on keresztül építette fel karrierjét, melynek köszönhetően ma már milliókat keres.

Egy korábbi cikkünkben pedig három fiatal anyukáról írtunk, akiket korábban egy lépés választott el a hajléktalanságtól. Rendszeresen ételadományokból éltek, és olyan is volt köztük, aki még a gyerekének sem tudta megvenni a tápszert. Az OnlyFans által azonban olyan karriert futottak be, melynek köszönhetően ma már kényelemben élnek és soha többé nem kell nélkülözniük sem nekik, sem családtagjaiknak. Sőt, a pénzük egy részét jótékonysági célokra szeretnék fordítani, hogy segíthessenek azoknak a rászorulóknak, akik ugyanolyan helyzetben vannak, mint egykor ők maguk.

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről