Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Még nem látott akkora ajkakat, mint az OnlyFans legnagyobb sztárjaié

Vágólapra másolva!
Rengeteg OnlyFans modell vállalkozik plasztikai műtétre azért, hogy még több előfizetőjük legyen, és így több pénzt kereshessenek. Vannak azonban olyan pornómodellek, akik az első beavatkozás után nem tudnak leállni, és addig plasztikáztatják magukat, mire teljesen felismerhetetlenek lesznek.
Vágólapra másolva!

Mint egy szexbaba 

Az OnlyFans egyik sztárja, Fetisch Barbie bevallotta, hogy megszállottja a plasztikai műtéteknek, amik miatt mára szinte teljesen felismerhetetlenné vált. 

A pornómodell több mint 17 ezer fontot költött el az ajakfeltöltésre.

 Több rajongója szerint így már egy szexbabára hasonlít, de ez őt nem érdekli, ő arra törekszik, hogy minél inkább kiszolgálja az előfizetőit, akik arra vágynak, hogy megfegyelmezzék őket. 

ajkak, feltöltött ajkak, modell, onlyfans,  hatalmas, feltöltött száj
Fetisch Barbie
Fotó: mediadrumimages/FetischBarbie 

A nőnek 18 éves korában volt meg az első ajakfeltöltése, azóta nagyjából 3 évente jár feltöltésre. Az évek során a melleit is megnagyobbíttatta, most pedig már az arcát is rendszeresen botoxolják. 

Híres lett, majd átalakította magát 

Hannah Elizabeth második helyezést ért el a brit Love Island műsorban 2015-ben. Ezek után OnlyFans oldalt indított és influencer is lett, az Instagramon több százezer követője van. 

Miután rengeteg pénzt szerzett úgy döntött, hogy többször is kés alá fekszik. 

ajkak, feltöltött ajkak, modell, onlyfans,  hatalmas, feltöltött száj
Hannah Elizabeth
Fotó: Instagram/ hannahelizinsta 

Először Törökországban megműttette az orrát, majd a mellei következtek, amit korábban, 18 évesen már egyszer megműttetett. Később a szemhéját is megműttette, majd végül az ajkait. 

Az ajkai sem maradhattak ki 

Jessy Bunny a hatalmas mellei miatt lett híres, amik mérete már elérték a 2000 köbcentit. A nőnek azonban ez a méret sem elég, még nagyobb melleket szeretne. A pornómodell azonban nem állt meg a melleinél, a feneke után a száját is feltöltötte, ami szintén elképesztően nagy lett. 

A műtétekre eddig 73 ezer dollárt költött el, ami nagyjából 26 millió forint. Jessynek az a terve, hogy egy Barbie babára fog hasonlítani. 

ajkak, feltöltött ajkak, modell, onlyfans,  hatalmas, feltöltött száj
Jessy Bunny 
Fotó: Instagram/ jessy.bunny.official

A világ legnagyobb ajkait akarta 

Andrea Ivanova 2018-ban kezdte átalakítani magát, majd azzal lett igazán híres, hogy 800 fontot költött az ajkai feltöltésére. Az volt a célja, hogy az övé legyen a világ legnagyobb. Ezek után már nem tudott leállni, az állát is plasztikáztatta. A célja mindezzel már az volt, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba. 

ajkak, feltöltött ajkak, modell, onlyfans,  hatalmas, feltöltött száj
Andrea Ivanova
Fotó: mediadrumimages/AndreaIvanova 

Miután a száját mér megcsináltatta a lett az új célja, hogy neki legyen a legnagyobb arccsontja a világon. Hozzátette, hogy természetesen szeretne még nagyobb ajkakat is. 

Esküvő előtt egy gyors feltöltés 

A híres OnlyFans modell, Katie Price már rengeteg plasztikai műtéten átesett,

 többek között a mellével 13 alkalommal feküdt a kések alá. 

A pornómodell 2022 októberében, az esküvője előtt még feltöltötte az ajkait. Ehhez az orosz módszert választotta, ami bevallása szerint tetszett neki, de legközelebb már mást fog választani, ugyanis ez már szerinte is durva volt. 

ajkak, feltöltött ajkak, modell, onlyfans,  hatalmas, feltöltött száj
Katie Price
Fotó: Instagram/ katieprice 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről