Napokig feküdt egy holttest egy óbudai panelházban

Vágólapra másolva!
Holttestet találtak a III. kerületi Madzsar József utca egyik házának tizedik emeletén.
Vágólapra másolva!

A napokban ölhették meg ismerősei azt a férfit, akit egy III. kerületi panelház tizedik emeletén találtak meg nemrég. A rendőrség július 4-én reggel szállta meg az épületet. Több lakó szerint a férfinak az okozhatta vesztét, hogy zűrös alakokkal barátkozott.

Az egyik lakó a Ripostnak nyilatkozva elmondta, hogy már pár nappal a rendőrök kiérkezése előtt gondok voltak a 10. emeleten, mégpedig annak a lakásnak a környékén, ahol az áldozat N. Géza lakott. Többen arról panaszkodtak, hogy azon a szinten ismeretlen emberek mászkálnak  és hangoskodnak.

"Hallottam, hogy sokan panaszkodnak, hogy a tizediken baj van: hangosan dajdajoznak meg drogoznak a folyosón, ami érthető módon zavarta a lakókat. Ezután tudtam meg, hogy ezek a zűrös alakok Gézához járhattak. 

Csodálkoztam, mert hosszú évek óta itt lakunk, és mindig kimondottan udvarias, kedves embernek ismertem, amikor a liftben összefutottunk, nagyon kedvesen köszönt mindig. Hihetetlen, hogy meghalt

– fogalmazott az egyik lakó.

A lakók szerint a középkorú férfi egyébként csendes, visszahúzódó volt, ezért is különös az, hogy vélhetően olyanok társaságába keveredett, akiktől jobb lett volna távol tartania magát.

image

Kiderült az is, hogy a férfinak évekkel ezelőtt volt egy élettársa, egy fiatal nő, aki gyerekével lakott nála. Később azonban a nő és a gyerek elköltözött, azóta a férfi egyedül élt. A lakók szerint nem egyedül lakott a lakásban, és egészen addig hallani sem lehetett felőle, amíg az említett balhés társaság tagjaival közelebbi ismeretségbe került. Állítólag a kétes társaság tagjai nem ismeretlenek a lakók előtt, különösen a kocsma környékén tűnnek fel.

A férfi halálával kapcsolatban egyelőre még nem ismertek a részletek. N. Géza súlyos testi sértés áldozata lett, de egyelőre csak ennyi tekinthető biztosnak, az, hogy pontosan mi történt a tizedik emeleti lakásában, még nem derült ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Ripostnak nyilatkozva elmondta: "A BRFK emberölés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. További információt a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban közölni."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről