Folytatódik a vízosztás a nagyobb vasút- és autóbusz-állomásokon

Vágólapra másolva!
Palackozott vizet oszt a harmadfokú hőségriasztás meghosszabbítása miatt július 18-ig a MÁV-START naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A vizet a készlet erejéig tudják biztosítani, ezért arra kérik az utasokat, hogy elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy más szomjoltó folyadékkal induljanak útra.

Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron a peronoknál, vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, szegedi, szolnoki, győri, pécsi állomáson az ügyfélszolgálaton, a tapolcai, zalaegerszegi, veszprémi, celldömölki, békéscsabai, kecskeméti, nagykanizsai, siófoki, fonyódi állomáson a pénztárban kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók 

- tájékoztattak.

A MÁV Zrt. munkatársai a vízosztáshoz készülnek a harmadfokú hőségriadó miatt a Déli pályaudvaron 2024. június 19-én. (Fotó: MTI/Lakatos Péter)
Folytatódik a vízosztás a nagyobb vasút- és autóbusz-állomásokon
Fotó: MTI/Lakatos Péter

A Volánbusz vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen oszt ásványvizet - ismertetik a közleményben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről