Dancsó Péter, Hódi Pamela és Gelencsér Tímea együtt lép fel az MVM Dome-nál

EvaMendes
Vágólapra másolva!
A magyar FloeWater aludobozos vize nemrégiben hatalmas nemzetközi sikert aratott, megszerezve a rangos Monde Selection aranyérmet. Most testközelből ismerkedhetünk meg a vízzel, annak egyedi gyártási technikájával és még szerencsés esetben milliomosokká is válhatunk.
Vágólapra másolva!

Innovatív és környezetbarát termékkel robbant be az ivóvízpiacra júniusban a Floewater, ahogyan ezt korábban az Origo is megírta. Az új magyar víz képviseletére a hollywoodi filmsztár, Eva Mendes azonnal igent mondott, az amerikai színésznő köztudottan odafigyel az egészségére.

Az ultraszűrt FloeWater alumíniumdobozos ivóvíz nemcsak ásványi anyagokban gazdag (300 mg/L), hanem különösen tiszta is. A világ egyik legfejlettebb ultraszűrési technológiájának köszönhetően számos szennyező anyag tekintetében jelentősen alatta marad a jogszabályi előírások határértékeinek; például az arzén, ólom, nitrit és nitrát esetében átlagosan 30-szor tisztább a megengedett határértékeknél.

Most bárki megismerheti, megkóstolhatja

Az innovatív, úgynevezett CrystalTower-eljárással készült, 250 és 500 ml-es alumíniumdobozban kapható, végtelenszer újrahasznosítható, BPA-mentes belső bevonatú, dobozához kék és arany színeket választottak, a design bálnát ábrázoló illusztrációja az óceánok élővilágát idézi. A terméket augusztus végén Budapesten, az MVM Dome előtt megkóstolhatja bárki, derül ki a Tények oldaláról. 

A „Milliomos születik” játék keretében a résztvevők esélyt kapnak arra, hogy akár 1 millió forintot nyerjenek. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy követik a FloeWater Instagram oldalát, a helyszínen bemutatják azt a hostessnek, átveszik az ajándék FloeWatereket, és megkeresik a nyertes feliratot a papír csomagolásban. Ezt követően egy kérdés helyes megválaszolása után elnyerhetik a nyereményt - írja a hírportál. 

Az eseményen ismert magyar influenszerei is jelen lesznek, többek között Hódi Pamela, Forstner Csenge, Gelencsér Tímea, Dancsó Péter, akik szintén osztogatják a 4-es kiszerelésű FloeWater packokat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen különleges eseményt szervezhetünk. A FloeWater mindig is elkötelezett volt amellett, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtson a közönségnek, és hisszük, hogy ez a játék nemcsak izgalmas, de egy életre szóló élményt is jelenthet a nyerteseknek – mondta Popovics Adrienn, a FloeWater márkavezetője és a HELL ENERGY Magyarország Kft. marketingigazgatója a Tényeknek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!