Felháborító dolgot tett az Onlyfans-modell

Vágólapra másolva!
Egy korábban egzotikus állatokkal kereskedő nő az Onlyfans oldalán egy jaguárral készült fotókkal kereste a pénzt. Miután már nem volt szüksége az állatra eladta egy drogdílernek.
Vágólapra másolva!

Jaguárkölyköt kellett mentenie a hatóságoknak egy egzotikus kisállat kereskedből, amelyről később kiderült, hogy vadállat-csempészettel is foglalkozik.  Trisha Meyer az Instagramfiókját használta arra, hogy erotikus fotókat tegyen fel amiken tigrisekkel, majmokkal és rókákkal szerepel. Így vették észre Amadort is, a jaguárkölyköt, aki mindössze 14 naposan már a közösségi médiában szerepelt. 

Meyer különféle módokon használta Amadort, hogy pénzt keressen. Bérelt egy szállodai szobát  és óránként 350 ezer forintot kért azért, hogy az emberek fényképezhessék magukat a kölyökkel. 

OnlyFans fiókjában még olyan képeket is közzétett követőinek Amadorról, amin a mellei között pihen.

image

Meyer 2021. áprilisában eladta az állatot egy drogdílernek, aki közel 8,5 millió forintot fizetett az állatért és további 350 ezret azért, hogy illegálisan átszállítsák határon a kaliforniai otthonába.  Az állat Texasból történő kiszállítása a szövetségi törvények értelmében illegális volt.

Csak azt tudtam, hogy a jaguár aranyos, és volt is rá pénzem

 - mondta később az új tulajdonos.

A vadállat nevelésével rövid időn alatt kihívások elé állíotta a férfit, és nem sokkal ezután úgy döntött, hogy eladja a kölyköt 7 millió forintért.  Egy helyi vadállatmentő menedékhely alapítójának figyelmét felkeltette a jaguár és elkezdte nyomonkövetni a sorsát. 2021 szeptemberében miután egyre nagyobb figyelmet kapott a jaguár helyzete, a kölyköt egy kutyaólban találták meg a menedékhelyen.
 

Az állatot rossz állapotban ürülékben feküdve, alultápláltan, félelemtől remegve találták meg.  

Innentől fogva a Meyer elleni nyomozás is felgyorsult, ugyanis Meyert korábban már egzotikus állatokkal való kereskedelemmel is vádolták, többek között zsiráfokkal és savannah macskákkal kereskedett.

2016-ban le is tartóztatták gyermekveszélyeztetés miatt, miután a hatóságok felfedezték, hogy tinédzser lánya tigriskölykökkel érintkezett a houstoni hátsó udvarukban.

Meyer ügyvédje, Penny Wymyczak-White korábban azt állította, hogy Meyer mindig betartotta a törvényt, de mégis folyamatosan gyűltek a panaszok hogy beteg vagy haldokló egzotikus állatokat adott el gyanútlan vásárlóknak.

A dílert vadon élő állatok kereskedelmével vádolták meg, és 2023 júliusában egy év próbaidőre és 10 millió forint megfizetésére ítélték, a jaguárt pedig megmentő menhelynek adták. 
Meyer 2023 júniusában bűnösnek vallotta magát a veszélyeztetett fajok kereskedelmében, amiért akár 5 év börtönbüntetést is kaphat. 

Más állatok illegális kereskedelméről is írtunk már, mint például a zokniban csempészett leguánokról, illetve Montenegróba illegálisan becsempészett oroszlánkölyökről. Prágában pedig teknősöket találtak, akiket valószínűleg egy csempész engedhetett szabadon. A növekvő illegális növény és állatkereskedelem miatt veszélyben van a biológiai sokszínűség, ezért szigorú fellépést terveznek az illegális állatkereskedők ellen. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!