Félmilliárdért adná gusztustalan parfümjét a Kőgazdag fiatalok sztárja

Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalok reality show-jának egyik szereplője, PSG Ogli saját parfümöt kevert, aminek már a márkanevét és az árát is kitalálta.
Vágólapra másolva!

A TV2 Kőgazdag fiatalok című realityjében egymást követik a meglepőbbnél meglepőbb fejlemények. Aurél balhés buliját követően PSG Ogliék például lazítottak egyet a szaunában, majd egy parfümkeverő hölgyhöz kerültek, ahol Ogli érthetetlen szavakkal kezdte el kritizálni a nő ötleteit, főleg miután meghallotta a molekula kifejezést.

Ogliék közben megalkották az izzadságból készült parfümöt, amiből szerintük 200 ezer forintért kellene adni egy üvegcsét.

PSG Ogli arra gondolt, hogy inkább el kellene árverezni. Mondjuk félmilliárdért - mondta viccesen. A márkanév pedig a MilliOgli lenne - írta meg a Promotions.hu.

Az is kiderült, hogy a csütörtöki adásban Szandit és Oglit összefújja a szél, a lány pedig kiselőadást tart neki a lovak születéséről, hogy aztán látványosan kiakadjon a parfüm-ötleten.

Ahogy az Origo korábban megírta, a PSG Ogliként ismert Papp Olivér arról számolt be egy Instagram-sztoriban, hogy a Balaton Soundon súlyos baleset érte – a körülményekre azonban nem emlékszik, annyira be volt rúgva. Ahogy a bejegyzésben felidézte, vele volt az egyik barátja, és úgy berúgtak nála, mint az atom: megittak egy liter vodkát ketten a tűző napon.

Utána elindultak a Soundra, kibéreltek egy szállást, ott is megittak fél-fél litert fejenként. Majd lementek a fesztiválra, ott is elfogyasztottak vagy 40-50 shot koktélt, amitől úgy berúgott, hogy nem emlékszik szó szerint semmire.

PSG Ogli
PSG Ogli
Fotó: Instagram 

"Arra kelek fel reggel, hogy nem tudok lábra állni. Szombaton volt a buli, szerdán tudtam erőt venni magamon annyira, hogy elmenjek egy MRI-vizsgálatra, ahol kiderült, hogy meg van repedve egy csont a térdemben" - mondta videójában a realityszereplő.

Segítsetek nekem, légy szíves, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam...

- kérte a követőit. 

A Kőgazdag fiatalok szereplője tavaly karácsony előtt is megsérült, akkor az egyik lábában elszakadt a keresztszalag, miután Szaúd-Arábiából hazatérve részt vett egy jótékonysági futballmérkőzésen.

"Az egyik labdaátvételnél egy nagy reccsenést hallottam, majd fájdalmat éreztem. Utána már lábra sem tudtam állni, az egyik ismerősöm vitt be a kórházba, ahol kiderült, keresztszalag-szakadásom van... Elég komoly műtét volt, másfél óráig tartott altatásban. A hajlítómból szedték ki a szalagot, onnan pótolták. Már másnap hazajöhettem, de egy hétig rögzítőt kell hordanom, és csak mankóval tudok járni. Bevallom, elég nehezen viselem" – nyilatkozta akkor PSG Ogli.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!