Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Még bevásárlás közben is mindenki a fociról beszél, és nyerni is lehet

Vágólapra másolva!
Június vitán felül a foci hónapja lesz 2024-ben, tekintettel a labdarúgó Európa-bajnokságra. Lesz kiért izgulni, hiszen a tornán Magyarország is ott van a mezőny 24 csapata között. Szoboszlaiék a házigazda Németország mellett Skóciával, valamint Svájccal mérkőznek a csoportkörben, és remélhetőleg sikerül a továbbjutás!
Vágólapra másolva!

Az Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a SPAR-üzletekben 2024. június 10-től indul a Fociláz promóció június 23-ig. Minden 5 ezer forint értékű vásárlás mellé sorsjegy jár a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner üzletekben.

A SPAR nem kevesebb, mint 3 millió sorsjegyet gyártott le és ezek mindegyikével nyerhetünk. Az ajándéktermékekre váltható kuponok mellett például 20%-os kedvezményre jogosító Joker kuponhoz is hozzájuthatunk. Ezeket 2024. június 15. és június 30. között válthatjuk be a SPAR-üzletekben.

Az egyedi azonosítóval ellátott kuponon található kódot pedig feltölthetjük a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalra és így SuperShop pontok, vagy szuper tárgynyeremények érhetőek el. Egyebek mellett hivatalos magyar mezt, Adidas EURO24 focilabdát, UEFA 2024 plüss kabalafigurát, magyar szurkolói sálat, pólót, hátizsákot, tornazsákot, különböző TrollFoci pólókat és sapkákat, EURO24 ajándékcsomagot, valamint televíziót, grillezőt, vagy elektromos rollert nyerhetünk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről