A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szerdán enyhe időben lesz részünk, de gyenge melegfronti hatásra lehet készülni. A front mellett többórás napsütésre is számíthatsz, csütörtökön nem várható fronthatás.
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika tájékoztatása szerint az elkövetkező napon gyenge melegfronti hatás terheli meg szervezetünket, emellett a megélénkülő, olykor megerősödő szél is okozhat kellemetlenségeket az arra érzékenyeknek.

Szerdán gyenge melegfronti hatás várható. Főleg nyugaton napos, az átlagosnál enyhébb időre készülhetünk. A front hatására ingerlékenységet, álmatlanságot tapasztalhatsz. A közlekedőket nem zavarják időjárási jelenségek az utakon.

Csütörtökön nem várható fronthatás, de nyugat felől megnövekszik a felhőzet, majd elszórtan eső is kialakul. Tölts egy kis időt a szabad levegőn! A kissé hűvös őszi idő különösen a sétának kedvez. Napközben továbbra is válassz réteges öltözéket. A közlekedők száraz utakra, kedvező feltételekre számíthatnak.

Pénteken sem kell fronthatásra számítani, de az ország északi részén élők gyenge csapadékra számíthatnak, így az ottani megyékben elkél az esernyő, esőkabát. A déli területeken a változó felhőzet mellett néhány órára kisüt a nap, így ott érdemes lesz kilátogatni a szabadba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!