A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Narancsosok fedezik a virágokat és a madarakat - Parlament percről percre

Események

Vágólapra másolva!
Orbánt hárman kérdezték, de a miniszterelnököt csak Schiffer András tudta egy kicsit megizzasztani a pártfinanszírozással kapcsolatos kérdésével. Az LMP frakcióvezetője arra lett volna kíváncsi, hogy Orbán mit tud még a Strabag-ügyről, ahol szerinte a Fidesz, az MSZP és az SZDSZ kéz a kézben tömték saját pártkasszáikat. Orbán ezt azzal hárította el, hogy a kormány nem nyomozóhatóság, így nem tud segíteni, és pártkasszákat amúgy is csak az MSZP szokott törvénytelenül tömni. A Parlamentben megemlékeztek november 4-éről, valamint Horthyról, míg a PM az ülés kezdete előtt táblákkal illusztrálta azt, hogy mennyivel kaptak többet a kormánytagok az egykulcsos adónak köszönhetően. Hoffmann Rózsától pedig azt tudtuk meg, hogy a tankönyvpiac nemzeti ügy. Parlamenti hétfő.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül36 bejegyzés
13:26
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Vizsgálják felül az eljárási törvényt!

A DK-s Molnár Csaba sajtótájékoztatót tartott arról, hogy szerintük elfogadhatatlan az, hogy a magyarországi lakcímmel rendelkező, de külföldön élő magyarok nem szavazhatnak levélben, szemben a kettős állampolgárságú magyarokkal. A DK ezért Székely László ombudsmanhoz fordul, hogy kérje az Alkotmánybíróságtól a választási eljárásról szóló törvény vizsgálatát.

13:40
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Napirend előttiek

Ma minden frakció él a napirend előtti felszólalás jogával. A következők lesznek:

  • Murányi Levente (Jobbik) – November 4-ei megemlékezés
  • Vágó Gábor (LMP) – Szólalj fel! 
  • Dr. Steiner Pál (MSZP) – Meddig kell még tűrnünk az országban és Budapesten a szélsőséges provokációkat?
  • Pálffy István (KDNP) – A nemzeti egység pillanata – november 4-e.
  • Rogán Antal (Fidesz) – A devizahitelesekről
13:48
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Még Déri Balázs küldte a meghívót

Bárándy Gergely a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az alkotmánybírók életkori határának eltörlése idegen a közjogi hagyományoktól, ez csak a Fidesz-hűbéreseknek kedvez. "A módosítással előfordulhat az, hogy alkotmánybíró és gyermeke együtt megy majd nyugdíjba" – mondta Bárándy, aki semmilyen más kérdésre nem volt hajlandó válaszolni. A bajai ügyről sem mondott semmit. Csak az MTV riportere szúrta ki azt, hogy ennek a sajtótájékoztatónak a meghívóján még Déri Balázst tüntették fel kommunikációs igazgatónak. Bárándy ezt adminisztrációs hibának nevezte.

13:50
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Jön Orbán!

A parlamenti szabályok szerint hétfőn ismét be kell ülnie a parlamentbe Orbán Viktornak, akinek ezúttal meglepőbbnél meglepőbb kérdésekre kell válaszolnia. Schiffer András LMP-frakcióvezető például arra kíváncsi, hogy mennyire mélyek Orbán madarakkal és növényekkel kapcsolatos ismeretei ("Milyen ornitológiai és botanikai ismeretei vannak miniszterelnök úrnak?"), és eddig még nem sikerült megfejtenünk, milyen ügyre akar majd kilyukadni Schiffer. Szintén rejtélyeskedik Lukács Zoltán szocialista frakcióvezető-helyettes, aki valamilyen vizsgálatról faggatja majd a miniszterelnököt ("Vizsgál-e a vizsgáló?").

13:55
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Devizamentés

Közben Rogán Antalnak újabb ötletei vannak a devizamentésről. Erről bővebben itt olvashat.

14:02
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

PM-es tiltakozás

A PM-képviselők csoportja táblákkal tiltakozott az ülésterem közepén. Hogy mi volt a táblákra írva, azt pont nem láttuk, mert hamar kimentek. Hamarosan képekkel jelentkezünk.

14:05
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

November 4. :(

Kövér László most november 4-ére emlékezik. "Emlékezzünk meg a harcolókon túl, akik életük kockáztatása árán is segítették a küzdőket" – mondta Kövér, aki külön kiemelte Bibó István magatartását. A parlament egyperces néma felállással emlékezik meg a forradalom leveréséről.

14:13
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Biszku még mindig élvezi a jó levegőt

A jobbikos Murányi Levente, beszél, aki harcolt 56-ban. 1957 februárjában a MÚK ("Márciusban újrakezdjük") mozgalom szervezése közben több társával együtt elfogták. Katonai bíróság ítélkezett felettük, három társát kivégezték, őt magát fiatalkorúként három és fél évi letöltendő börtönbüntetésre ítélték. 1959. április 24-én, két év és két hónap letöltése után, amnesztiával szabadult. Murányi nem fukarkodott a szóképekkel, például azt mondta, hogy "a forradalmárok a vörös kolosszus sarkát megtalálták, és sebet ejtettek rajta, és így a kommunizmus legerősebb képviselőjét mi, magyarok tettük tönkre". Murányi egy kicsit kommunistázott, és a Fideszt is ekézte, mert az MSZP-re utalva azt mondta, hogy most a forradalom leverőinek jogutódjai még mindig a parlamentben ülnek, Biszku Béla még mindig "a rózsadombi jó levegőt élvezi", és az ügynöklisták máig titkosak maradtak. 

14:19
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Rétvári történelemórája

A kormány részéről Rétvári Bence KIM-államtitkár reagált, aki fejet hajtott az összes 56-os előtt, köztük a fideszes Wittner Mária és a jobbikos Murányi Levente előtt is. Az államtitkár ezután egy rövid történelemórát tartott a nyugati beavatkozás hiányáról, a decemberig tartó ellenállásról, a Forgószél-hadműveletről és a pesti srácokról.

14:25
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Vágó: A parlament a tiéd is!

Vágó Gábor az elitekről beszél. Szerinte az elitnek fontosabb a saját sorsa, mint az országé. Az LMP-s képviselő szerint nincs különbség az elmúlt 25 év kormányai között, mert senki sem a lényegről, a szegényekről, a devizahitelekről vagy a bölcsődei dolgozókról beszél. "Nem a fentiek és lentiek közötti konfliktusról beszélnek, hanem a saját gumicsontjaikról, mint a rezsicsökkentés vagy a bajai videó" - mondta Vágó, aki ezután az LMP közvetlen demokratikus kampányáról beszélt. "Sokan elmondták nekünk a Nyugati aluljáróban, mit gondolnak a politikáról, mert ha rendszerváltást akarsz, szólalj fel, a parlament a tiéd is" – zárta felszólalását Vágó Gábor.

14:29
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Nem kellenek a hagymázas ideológiák

"Az LMP csak most jött rá arra, hogy nem valami hagymázas ideológiát, hanem az embereket kell képviselni a parlamentben?" – kérdezte Cséfalvay Zoltán NGM-államtitkár Vágót. "Azt javaslom, hogy valóban hallgassa meg az emberek véleményét, és ne a saját személyét vagy ideológiáját tolja előtérbe" – mondta az államtitkár, aki ezután a 16 százalékos egykulcsos adót védte, ami szerinte az emberekről szól.

14:35
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Sunyi provokáció volt a Horthy-szobor

Az MSZP-s Steiner Pál a tegnapi Horthy-szobor-avatásról beszél, ami szerinte ízléstelen, sunyi provokáció volt, különösen halottak napja idején. Azt mondta, a kormányzó meggyőződéses antiszemita volt, aki megalkotta Európa első zsidótörvényét, a numerus clausust, kedvenc írója pedig a megveszekedett antiszemita Tormay Cécile volt – sorolta Steiner a példákat Horthy zsidógyűlöletére. A képviselő szerint a kormány passzívan támogatja az újjáéledő Horthy-kultuszt, kettős beszédet folytat a szélsőséges szavazatok érdekében. Steiner afelől érdeklődik, hogy Rogán Antal megtett-e mindent a szoborállítás ellen.

14:40
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Rétvári védekezik

Steiner felszólalása után Kövér László akkorát sóhajtott, hogy berezonált a mikrofon. A kormány részéről ismét Rétvári Bence reagál. A szokásos érvelést használja: az ilyen szélsőséges esetek a baloldalnak jók, mert el tudják terelni a figyelmet a Orbán-szobor ledöntéséről vagy a bajai videó ügyéről. Rétvári Horthyról is beszélt. Többek között azt mondta, hogy Horthy nélkül sokkal több zsidó honfitársunk pusztult volna el, és azt, hogy Horthyn mindig is vitatkozni fognak a történészek. Szerinte a kormány rengeteget tett az antiszemitizmus ellen: például betiltották a motorosfelvonulást.

14:45
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

A Jobbik nem antiszemita párt

Kövér László személyes érintettség okán szót adott Gyöngyösi Mártonnak, ami furcsa, mert úgy tudom, hogy házszabály szerint csak a napirend után kaphat szót ilyen esetben a képviselő. Gyöngyösi Márton elmondta, hogy a Jobbik nem antiszemita párt, a listázós kijelentését félreértették, mert ők csak az állampolgárságát akarta listázni az országgyűlési képviselőknek.

14:47
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

1956 keresztény ihletettségű is volt

Pálffy István is november 4-éről beszél, ami szerinte keresztény ihletettségű is volt. "November 4-én a magyarok egységesen akarták formálni történelmüket, azonban akkor még a nemzet része volt az a hazaáruló kisebbség, akik vérbe fojtották a forradalmat" – mondta a KDNP-s képviselő, aki szerint csak nemzeti egységgel lehet legyőzni a kommunizmust.

14:50
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Rétvári: Ritka az ilyen pillanat

"A repeszektől betört kirakatok közül egyet sem raboltak ki" – reagált Rétvári Bence ismét, aki még néhány hasonló 1956-os anekdotát mesélt. "Ritka az olyan pillanat egy ország történetében, amikor ennyire össze tud fogni" – mondta az államtitkár, aki köszönetet mondott a menekülteket befogadó nyugati országoknak, és dicsérte a kormányt, amiért megemelte az ötvenhatosok nyugdíját.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

14:56
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Sürgősségi devizamentés

Rogán Antal a devizahitelesek megsegítéséről beszélt. A Fidesz frakcióvezetője azt kérte, hogy a bankszövetség hozza nyilvánosságra a saját devizamentő javaslatát. "De amíg ez nem történik meg, addig támogassák az eddigi segítség sürgősségi kiterjesztését" – mondta Rogán, majd felsorolta a benyújtott törvényjavaslat passzusait. "Jó néhány olyan bírósági ítélet született, ami vitatta a devizahitelek jogszerűségét, igaz, még nem jogerősen. Arra kérjük a bíróságokat, hogy soron kívül tűzzék ki az érintett devizahiteles tárgyalásokat, és a Kúria is alakítsa ki a jogegységi álláspontját, hogy a Parlament ennek ismeretében tudjon törvényt alkotni" – zárta a felszólalását Rogán.

15:02
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

A napirendről döntenek

Most szavaznak a napirendről és a tárgysorozatba vételről. Ez eltart egy darabig.

15:21
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

A kormány a javunkat akarja

Az MSZP-s Tukacs István a takarékok lenyúlásáról kérdezi a fejlesztési tárcát. (A Takarékszövetkezetek államosításáról mindent megtudhat ebből a cikkből, és a kapcsolódó tartalmakból.) Tukacs szerint nincs logikus magyarázat arra, amit a kormány csinál. Fónagy János hivataloskodó, felolvasott válaszának lényege az, hogy sem a tulajdonosok, sem a betétesek érdekeit nem sértették, csak a javukat akarták, hogy egy erősebb szervezetet hozzanak létre. "A postahivatalok és a takarékfiókok összeolvasztását nem tervezzük, de kihasználjuk a két szervezet lehetőségeit" – mondta Fónagy. Tukacs nem fogadta el az államtitkári választ, mert szerinte az mindig ijesztő, ha a kormány a javát akarja. A parlament viszont elfogadta a választ.

15:33
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Elhallgatott hírek

Miközben a jobbikos Magyar Zoltán aggódik a magyar földért, azért az feltűnt, hogy egyetlenegy képviselőnek sem sikerült reagálni arra, hogy egyik képviselőtársuk, Balogh József beismerte az ügyészségen azt, hogy ököllel ütötte-verte a feleségét, és a fejét a terasz korlátjához ütötte. Egyedül Szabó Tímea írta ki a Facebookra, hogy "Odamentem az ülésteremben Balogh Józsefhez, megkérdeztem, hogy mégis hogy képzeli, hogy bárkit megüt, pláne a nála gyengébbet, és megmondtam: nem méltó arra, hogy itt üljön, ezért adja vissza a mandátumát. Válasz: 'Azt majd én eldöntöm. Nem látja, hogy dolgozom? Nem érek rá beszélgetni.' Hát én beszélgetni nem akartam vele, viszont egy légtérben sem szeretnék tartózkodni a nőverő politikussal."

15:38
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Hoffmann: A tankönyvpolitika a nemzeti politika része

A tankönyvkáoszról az LMP-s Osztolykán Ágnes érdeklődik Hoffmann Rózsánál, azt is kérdezi, hogy mit tervez a kormány a tankönyvkiadással. Az LMP-s képviselő szerint a kormány államosítaná az egész tankönyvpiacot. Hoffmann szerint "a tankönyvpolitika a nemzeti politika része", ezért a kormány azt tervezi, hogy az állam fokozottabban beszáll a tankönyvpiacba. A köznevelési államtitkár szerint Osztolykán megtéveszti a polgárokat, amikor az oktatásról beszél. "Fejezze be az Országgyűlés megtévesztését!" – mondta Hoffmann, akinek válaszát az LMP-s képviselő nem fogadta el, a parlament viszont igen.

15:45
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

A legnagyobb alákérdezés

Hetek óta nem hallottam ilyen alákérdezést. A fideszes Kara Ákos kérdése a következő: 20 éves csúcson a foglalkoztatás! Beérik a foglalkoztatáspolitikai reform!? Az öninterpelláció helyett hallgassunk egy kis John Zornt!

15:52
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Breaking!

Kara Ákos elfogadta Cséfalvay Zoltán válaszát!

16:02
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

300 ezer ember fullad a szemétbe?

"Sok mindent mondhat, csak azt nem, hogy nem szóltunk" – kezdte felszólalását az MSZP-s Szabó Imre, aki a Heves megyei hulladékgazdálkodási rendszer anomáliáiról beszél. Szerinte 107 településen, 300 ezer embernél jelentkezhetnek hulladékszállítási gondok, ha a Zöld Híd nevű cég bedől. Szabó Imre szerint az állami terhek és a szemétszállítási díj korlátozása vezettek idáig. Illés Zoltán válaszának lényege, hogy szerinte menedzserproblémák miatt tart ott a cég, ahol, a szemétszállítással meg nem lesz gond. Szabó Imre nem fogadta el a választ, a parlament viszont igen.

16:05
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Szigorúbb ellenőrzés kell a végrehajtóknál

A jobbikos Z. Kárpát Dániel a végrehajtói hálózatokról beszél. Szerinte ezek maffiahálózatok, amelyek túlkapásai miatt rettegésben élnek az emberek. Fónagy János szerint a kormány mindent megtett, hogy védje a fogyasztókat az ilyen visszaélésektől. Z. Kárpát, aki nem fogadta el az államtitkári választ, úgy véli, hogy szigorúbb állami ellenőrzés kell a végrehajtásban. A parlament elfogadta az államtitkári választ.

16:17
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Itt a PM-es akció

Miközben a fideszes öninterpellációt hallgatjuk a kormány erőfeszítéseiről a hajléktalanellátásban, közben kiderült, hogy mit írtak a PM-esek a táblákra. A képviselők olyan táblákat tettek ki az ülésteremben, amelyek szerint a képviselői fizetések az egykulcsos adó miatt több százezer forinttal emelkedtek. "Kövér László havi 511.680 forinttal többet visz haza az egykulcsos adóval" – írták az egyik táblára, de a táblákat azonnal összeszedték.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

16:29
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Mi a baj az egy kulccsal?

Az Együtt-PM két hete elindított kampányát a parlamentben is pörgeti. Az egykulcsos adó elleni felszólalást ezúttal Scheiring Gábor vállalta magára. A szokásos érvelést használja: a gazdagabbak többet kaptak, nőtt az egyenlőtlenség, mert a társadalom felső tizede a kilencszeresét keresi, mint az alsó tizede. Ő is elsüti a képviselők és miniszterek fizetésemelését. Ami durva, hogy Pintér Sándor 9 millió forinttal vitt haza többet, ami azért nem kevés. Cséfalvay Zoltán szerint az szja-nak nem az a dolga, hogy az egyenlőtlenségen segítsen, hanem hogy hagyja az embereket dolgozni. "A szociális egyenlőtlenségek kezelésére munkaerő-politikára, családpolitikára és szociálpolitikára van szükség" – mondta Cséfalvay, aki szerint az egykulcsos adó bővíti a fogyasztást, fehéríti a gazdaságot, és nem bünteti a fogyasztást. Az államtitkár szerint az Együtt-PM érvelése egy tipikus voluntarista gondolkodás, ami azért, lássuk be, elég mókásan hangzik az Orbán-kormány egyik tagjának szájából.

16:34
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Hiller: Bukás az egész napos iskola

A parlament áttért az azonnali kérdésekre. Hiller István az egész napos iskolát ostorozza. A gyerekek hetven százaléka nem kért ebből, ami Hiller szerint bukás. "Ez egy olyan kötelező napközi, amit mindenki elutasít" – mondta Hiller. Balog Zoltán szerint ők nem az egész napos iskolát vezették be, hanem a "16 óráig tartó foglalkoztatások kötelezettségét". Ezen foglalkozások célja, hogy segítsék a családokat a gyerekfelügyeletben – mondta Balog.

16:43
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Orbán: Ne a Jobbikra, hanem ránk szavazzanak

"A kérdés nem ez a 16 százalék, hanem az, hogy mi van a maradék 84 százalékkal" – idézte Dúró Dóra Orbán egyik Londonban elmondott beszédét, amivel szerinte megsértette a szavazókat. Dúró úgy véli, hogy az Orbán által megsértett emberek fiatalok, akiknek az elvándorlási kedve mindennél magasabbra nőtt, szerinte erre jobbikosok tudnak válaszokat adni. "Londonban többször találkoztam azzal a váddal, hogy Magyarországot szélsőjobboldalinak tartják" – kezdte Orbán Viktor a válaszát, azt állította, azért mondta azt, amit mondott, hogy megvédje az országot az ilyen vádakkal szemben, mert a többség nem szavazott radikális pártra. "Én azért dolgozom, hogy az önök szavazói ne önökre, hanem ránk, mérsékelt politikai pártra szavazzanak" – mondta Orbán. "Úgy érzem, hogy ön még egyszer belerúgott ezekbe az emberekbe" – reagált Dúró Dóra, mire Orbán megismételte önmagát, hogy politikai célja az, hogy mindenkit meggyőzzön a kormány politikájáról.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

16:47
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Schiffer: Ne rébuszokban beszéljen!

Schiffer furcsa madártani felszólalására fény derült. Az LMP frakcióvezetője a Strabag-pénzek vándorlásáról beszél Orbán három hete tett strabagos felszólalásának kapcsán. Schiffer szerint a Strabag-ügy itthon pillanatok alatt elhalt, míg az osztrák sajtó a Fidesz-ügyeiről is cikkezett. "Ne rébuszokban beszéljen, ha a pártfinanszírozás kapcsán tud valamiről, és arról is beszéljen, hogy a Fidesz miben volt érintett" – mondta Schiffer. 

16:50
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Narancsosok fedezik a virágokat és a madarakat

"Magyarországon kétfajta pártelnök van. Az egyik az, ahova időnként törvénytelenül áramlik pénz, amelynek vezetője időnként ezt be is vallja – utalt Orbán Gyurcsány elszólására –, a másik pedig betartja a törvényt. Orbán Schiffer államtudományi ismereteinek felelevenítését javasolja, mert "a kormány nem nyomozóhatóság". Schiffer szerint a kormány nem a multikkal szemben dolgozott, csak helyt csináltak a saját oligarcháiknak, "a narancsosok fedezik a virágokat és madarakat". Orbán szerint viszont a korábbi magyar-multi arányok jelentőset javultak. "Én azért dolgozom, hogy elmondhassuk, hogy a magyar közbeszerzéseket többségében magyar cégek nyerik meg" – zárta viszontválaszát Orbán.

17:00
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Földes vádaskodás

Az MSZP-s Harangozó Tamás a földbérleti rendszert ekézi. "Kiderült, hogy nem a helyben élő családok megsegítése, hanem a kiválasztott családokkal való kivételezés volt a cél" – mondta Harangozó, aki egy bábonymegyeri esetről beszél. Ott szerinte egy fideszes képviselő nyert ezer hektárt, és felveszi a 21 milliós területalapú támogatást. Budai Gyula vádaskodással válaszol, mert szerinte a baráti szálak nem a Fidesznél, hanem Gőgös Zoltánnál futnak össze. Gőgös szintén vádaskodással reagál. Egy Komárom megyei fideszes szerinte Fejér megyében kapott földet úgy, hogy közben egy kapavágást sem ejtett. Harangozó Gábor Budai Gyula viszontválasza közben egy fotót mutat fel, amelyen egy művetlen földdarab látható.

17:10
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Orbán: Közelebb kell engedni az ukránokat

Szávay István a Jobbikból az ukrajnai magyarokról és a koszovói autonómia kapcsán a délvidéki magyarság autonómiájáról kérdezi Orbánt. A miniszterelnök sikeresnek tartja a magyar diplomáciát, mert a kettős állampolgárságot Szlovákia kivételével sikerült mindenkivel elfogadtatni. Orbán nem szeretne semmilyen extra feltételt támasztani Ukrajnával szemben, mert még nem tart ott a kapcsolat. "Ukrajnát inkább közelebb kell engedni egyelőre az unióhoz, és nem pedig elkergetni" – mondta Orbán, aki a szerbiai magyarokkal kapcsolatban a Magyar Nemzeti Tanács felállításának sikeréről beszélt.

17:23
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Lesz pénz a családi napközire

Az LMP-s Ertsey Katalin szerint a férőhely miatti hiány kiküszöbölésére az önkormányzatok által létrehozott családi napköziket azzal bünteti az állam, hogy nem kapják meg azt a normatívát, amit amúgy folyósítania kellene. Balog Zoltán szerint viszont igen. Nagyjából ez volt a vita lényege.

17:30
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Megint rezsicsökkentés!

Balla György a Fideszből a "szocialista, gyurcsányista, bajnaista" energiapolitikáról beszél, és a rezsicsökkentésről kérdezi az NFM-et.

17:33
november 04, 2013
Vágólapra másolva!

Vége :(

A kérdések már nem annyira izgalmasak, ezért lezárjuk a tudósítást. Köszönjük a figyelmet!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!