A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Már készülnek a tervek a déli határ kerítésének kibővítésére, olyan dupla kerítés lesz, ami egy több százezres migránshullámot is meg tud állítani. Orbán Viktor szerint ugyanis ilyen jöhet, ha kútba esik az EU-török megállapodás. A brüsszeli bürokraták (élükön Junckerrel) be akarják engedni a migránsokat, és szét akarják őket osztani, a politikusoknak ezt meg kell akadályozniuk. Az októberi népszavazás tétje, hogy ne kockáztassuk lányainkat és feleségeinket a muszlimok beengedésével. Arra a felvetésre, hogy mit jelent majd, ha az október 2-i kvótareferendum eredményes lesz és a nemek győznek, a kormányfő azt felelte: azt fogja jelenteni, hogy van egy nép Európában, amely világossá tette, nem fogadja el a bürokraták döntését, "tehát nem egy tárgyalási pozíciónk lesz, hanem egy végleges, erős magyar álláspont". Ez szerinte sok más országot is Magyarország köré fog gyűjteni.Orbán Viktor interjút adott a Kossuth rádióban.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül18 bejegyzés
09:20
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Ha péntek, akkor Orbán-interjú

Orbán Viktor már hagyományos péntek reggeli interjúját adja a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

09:22
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Két hónap kihagyás után

Orbán Viktor legutóbb június 24-én adott interjút a Kossuth rádióban, vagyis majdnem napra pontosan két hónapja.

Akkor főleg a brexitszavazásról és következményeiről beszélt, de szót ejtett a takarékszövetkezeti rendszer átalakításáról, arról, hogy Portik Tamás azt vallotta, kenőpénzt vitt Rogán Antalnak, továbbá a foci Eb-ről.

09:24
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Ami várható

Orbán Viktor szinte biztosan beszélni fog a visegrádi országok varsói csúcstalálkozójáról, amelyen ezúttal Angela Merkel is részt vesz, és ahol többek közt az Európai Unió jövője lesz a téma. Várhatóan terítékre kerül a menekültválság, és legalább néhány szót biztosan fog mondani a nemrég lezárult olimpiai játékokról.

09:36
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Orbán kalapot emel az olimpikonok előtt

Orbán Viktor megemeli kalapját az olimpiára kijutott versenyzők előtt, attól függetlenül, milyen eredményt értek el.

 

"A bajnokok előtt nemcsak megemeljük a kalapunkat, de fel is dobáljuk" - mondta.

 

A miniszterelnök nem szeretné, ha pártpolitikai ügy lenne a sport, sokat dolgoztak azon, hogy ne így legyen, ez nagy eredmény. A sport nemzeti üggyé vált.

09:38
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Magyarország sportos ország

A politikusoknak kötelező gondolkodni és terveket készíteni az olimpia után. Most nem 4 éves tervre lesz szükség, inkább 12-14 éves tervre, ami a sportfejlesztéseket illeti.

 

A miniszterelnök szerint a mindennapokban is lehet érezni a fejlesztéseket. Magyarország eljut oda, hogy a mindennapi életben is sportos nemzet legyen.

09:41
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Tarlós feltámasztotta Budapestet

Magyarország a Dávid a Góliátok mellett az olimpiai pályázaton. Magyarország az olimpiatörténelem első 10 nemzete közül az egyetlen, amelyik még nem rendezett olimpiát, így van esély a rendezésre.

 

Az olimpia nagy gazdasági lehetőség lenne. Tarlós István a kormány segítségével feltámasztotta Budapestet, de van még hova fejlődni.

 

Orbán szerint alig van olyan fejlesztés, amit az olimpia nélkül ne kellene elvégezni. "Nem az a kérdés, hogy miért rendezzünk olimpiát, hanem az, hogy miért ne."

09:44
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Nem vagyok szívtelen ember

Ausztria tervezi a szükségállapot bevezetését. Orbán Viktor szerint Magyarországra nincs kit visszatoloncolni, mert Magyarországra ellenőrizetlenül "a madár se" tud bejönni.

 

"Nem vagyok szívtelen ember, de a határt nem lehet virágokkal és plüssállatkákkal megvédeni" - véli a miniszterelnök. Európát meg kell védeni, de nem az osztrák határon, hanem minél délebbre, reálisan a magyar-szerb és a magyar-horvát határon.

09:45
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Magyarországon nincsenek tömegek

Magyarországon csak néhány száz, menekültügyi eljárás alatt álló ember van, nincs szó tömegekről. Korábban zárt táborokban tartották azokat, akik fellebbeztek, az unió miatt ezt már nem lehet. Ők így szabadon vannak, az embercsempészek őket viszik legfeljebb nyugatra.

09:47
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Félháborús állapotok vannak

A migráció lerontja Európa biztonságát, terrorizmust hoz a nyakunkba. Aki mást állít, az nem mond igazat, véli Orbán Viktor. A migráció és a terrorizmus közt van összefüggés. Félháborús állapotok vannak.

 

Magyarország növelte a rendőrség létszámát, és lezárta a déli határt. Lesz még egy réteg kerítés, ígéri a miniszterelnök.

09:48
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Készül a dupla kerítés

Készülnek a műszaki tervek, a mostani kerítés mögé egy komolyabb műszaki létesítmény készül, amely akár egyszerre több százezer embert is meg tud állítani.

09:49
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Jöhet a migránsáradat

Fel kell készülni arra, hogy az EU-török megállapodás kútba esik, és akkor jön a migránsáradat.

Magyarország és az EU érdeke egy stabil Törökország.

09:51
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Orbán takarja a lapjait

Nincs borítékolva, hogy mire jutnak a V4-ek Angela Merkellel Varsóban. Orbán Viktor sem tette ki minden lapját, állítja, a többiekről sem tudni, mit akarnak.

09:53
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Hova áll Merkel?

A bürokraták Brüsszelben be akarják engedni a menekülteket, és el akarják őket osztani a tagországok közt. A politikusoknak most az a dolguk, hogy ezt megváltoztassák. Vannak olyan európai politikusok, akik ezt akarják (például a V4-ek), vannak, akik nem. A kérdés, hogy Angela Merkel melyik csoportba tartozik.

09:53
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Juncker a főbürokrata

Orbán szerint Juncker az európai bürokraták vezetője. Meg kell akadályozni, hogy keresztülvigye az akaratát.

09:57
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Ne kockáztassuk lányainkat és feleségeinket!

Európa és Magyarország jövője forog kockán. Az a kérdés, hogy muszlim tömegekkel fogunk-e együtt élni, milyen lesz a közbiztonság, biztonságban lesznek-e lányaink és feleségeink. "Miért kockáztatnánk?" - teszi fel a kérdést Orbán Viktor. Szerinte októberben mindenkinek ki kell nyilvánítania akaratát Brüsszellel szemben.

10:00
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Meglehet az 1 millió új munkahely

Magyarország 5 év alatt 650 ezer munkahelyet hozott létre. Jó úton járunk az egymillió új munkahely felé.

 

Ami szintén fontos, hogy nőtt a munka megbecsültsége.

 

2013 januárja óta folyamatosan nőnek a bérek. Persze óvatosan kell a béreket emelni, a szocialisták például túlzásba vitték, "a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve". Egyensúlyt kell tartani a munkaerőpiacon.

10:01
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Több gyerek kell, nem bevándorlók

A munkaerőhiányt úgy lehet megoldani a miniszterelnök szerint, hogy több gyerek kell. Hosszú távon kell gondolkozni. Nem bevándorlókkal kell megoldani, az a rövid távú megoldás.

10:02
augusztus 26, 2016
Vágólapra másolva!

Vége

Vége Orbán Viktor augusztus 26-ai interjújának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!