A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tömegközlekedés

Az 52-es villamosok vonalán pályakarbantartást végez a BKV Rt., emiatt pótló-buszok járnak 22.33 órától a Kispest, Határ út és Pesterzsébet között.

A 94gyors - új, expressz jellegű- autóbusz reggel és délután Gyál és a Határ úti metróállomás között közlekedik. (A járat Gyálon a főbb megállókban áll meg.

CORA-busz elnevezéssel új, közvetlen járat közlekedik a Kosztolányi Dezső térről a törökbálinti áruházhoz hétköznap 9.00-20.00 óráig ( hétvégén 19.00 óráig), a buszokra a Bocskai úton is fel lehet szállni, melyeken BKV jeggyel, illetve bérlettel utazhatnak.

A Nagy Lajos király útján a nagy közúti forgalom miatt ajánlatos igénybe venni a csúcsidőben 3 percenként közlekedő 3-as és 62-es villamosokat.

Forgalomkorlátozások

BUDA

A II., Budakeszi úton tegnaptól kezdődött vízvezeték építés a Jánoshegyi út után a befelé vezető oldalon, itt szakaszosan át kell húzódni a szemben jövők oldalára. A Labanc utat a Budakeszi út és a Kuruclesi út között útépítés miatt lezárták várhatóan két hétre.

A Lövőház utcában elkerítik a Széna tér után a külső sávot építkezés miatt egy szakaszon hosszabb időre mától.

A Törökvész úton a Pusztaszeri út után felfelé a fél útpályát lezárták, át kell térni a szembejövők oldalára.

Az Endrődi Sándor utcát a Gábor Áron utca és a Bimbó út között időszakosan burkolatjavítás miatt lezárják.

A Lajos utcában a Zsigmond tér után a kifelé vezető oldalon bontottak.

A Bécsi úton útszűkület nehezíti a közlekedést három helyen: a Pomázi út előtt egy hosszabb szakaszon lezárták a befelé vezető sávokat, ahol a másik oldalon irányonként egy sávban haladhat a forgalom, a Bojtár utcánál a kifelé haladók a Testvérhegyi lejtő után lévő benzinkúthoz és a kereskedőházhoz nem tudnak balra bekanyarodni, a Kiscelli utcánál a centrum irányába a külső sávot bontották fel, ugyanakkor a Kiscelli utcát is félszélességben lezárták.

A XI., Szent Gellért rakparton a Szent Gellért tér előtt egy szakaszon a villamossínekre terelik a forgalmat a Bartók Béla út felújításának előkészületi munkái miatt.

A Mányoki utat az Orlay utcai és a Ménesi út között lezárták gázvezeték- építés miatt. A Hunyadi János úton az Építész utcánál a 6. számú főút irányába haladó belső sávot lezárták, mert felújítják a csatornát.

A Galvani utcában a Fehérvári út után a Szerémi út felé vezető oldalt gázvezeték-javítás miatt lezárták.

PEST

A Belvárosban a Szabadság téren és a Szent István téren építik a mélygarázsokat, ezért forgalom-korlátozásokra, lezárásokra számítsanak.

A Dózsa György úton a Szondi utca után az Andrássy út felé vezető a középső sávot lezárták, mert folytatják a csatorna felújítását.

A VIII., Baross utcában a Kálvin tér előtt két helyen kell korlátozásra számítani a jobboldali sávban. A Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek, mert itt is csatornát építenek.

A Váci úton a Szekszárdi utcai csomópontban nem működnek a jelzőlámpák, kidöntötték a berendezést.

Újpesten a Fóti úton az Attila utcánál egy hosszabb szakaszon egy sáv járható, a váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

A Baross utcában útépítés miatt a Fóti úttól csak a Semmelweis utca felé közlekedhetnek, a 30-as, 47-es, 147-es busz terelőúton jár.

Kőbányán a Kőér utcában a vasúti átjáró közelében lezárták az Üllői út felé vezető oldalt vízcsőjavítás miatt, ahol váltakozó irányú a forgalom.

A Kada utcát a Maglódi út és a Sörgyár utca között csatorna-felújítás miatt lezárták. Az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi út felé egyirányúsították.

Zuglóban a Gyarmat utcát a Cinka Panna utca és a Varsó utca között lezárták, mert csatornát építenek. A munkák miatt a Cinka Panna utcát a Bácskai utca felé egyirányúsították.

A XVI., Mátyás király utcában csatornát építenek, ezért az itt közlekedő buszok Párta utca - Csömöri út útvonalon viszik az utasokat.

Kispesten félszélességben lezárták kifelé csatorna-javítás miatt az Ady Endre utat a Hunyadi utca előtt és a Nádasdy utcát a Vas Gereben utca előtt.

Csepelen a Szent István úton a Cincér utca és a Kökörcsin utca között a befelé vezető oldalt csatornaépítés miatt lezárták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!