A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Súlyos beteg a Nemzet Színésze

Vágólapra másolva!
Molnár Piroska, a Nemzet Színésze az utóbbi időben már csak bottal tudott járni.
Vágólapra másolva!

Molnár Piroska két évvel ezelőtt már beszélt arról, hogy térdfájdalmai egyre jobban megnehezítik mindennapjait, és a mozgását jelentősen korlátozzák. Az utóbbi időben már csak bottal tudott járni. Korábban felmerült, hogy kés alá fekszik, de most úgy döntött, nem vállalja a beavatkozást. 

Másfél hete arról beszélt egy interjúban a Blikknek, hogy jobban érzi magát, de úgy tudjuk, nem javult az állapota.

Az utóbbi időben már csak bottal tudott járni Molnár Piroska, a Nemzet Színésze

Molnár Piroska korábban azt mondta, hogy az orvosok szerint a felépülés legalább két hónapig tartana, de végül az operáció nem valósult meg. Most maga a művésznő árulta el döntése okait: "Igen, úgy volt, hogy megműtenek, de aztán az elmaradt. Bevallom, az ember fél már nekimenni ilyen protézises műtéteknek. Természetesen biztosan kellene már ide-oda, de nem hiszem, hogy így, közel nyolcvanévesen az orvosok olyan boldogok lennének, és elvállalnák az operációt, hogy új térdet varázsoljanak nekem"  - mondta.

Arról is beszélt másfél hete, hogy nagyon sok problémát okoz, hogy egyáltalán nem úgy mozog, mint régen, de már csak olyan szerepeket játszik vagy vállal el, amit fizikailag meg tud csinálni. 

Leginkább ül vagy legfeljebb bottal tesz a színpadon vagy egy-egy jelenetben néhány lépést.

 Napi sorozatot azonban már biztosan nem vállalna, azt már fizikailag nem bírná. 

A munkát azonban nem fejezte be. Jelenleg a Megafilm Service által készített Ványa bácsi – Buborékkeringő című filmet forgatja, amiben Rozáliát alakítja, 

emellett a Thália Színházban már korábban futó négy előadásán túl szeptember végén mutatják be a Madame Bizsut, amely darabnak ő a főszereplője.

Amíg az ember dolgozik és becsületesen csinálja, megteszi, amit tud, ha nem szól közbe az élet. Egyelőre úgy érzem, a közönség szeret, igényel a színpadon és elfogad így is, hogy sokszor már bottal játszom. Amíg ezt érzem, addig folytatom

 – jelentette ki Molnár Piroska, aki arról is vallott, miként viszonyul a korához: "Rémesen... Az ember sose hitte volna, hogy ilyen hamar eljön az ezüstös kor, de hát itt van. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy tényleg nagyon figyeljen, mert az élet rohan, és mire felkapjuk a fejünket, már kifelé megyünk belőle."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!