A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az Exatlon Hungary sztárja az állandó verések miatt hagyta el a férjét

Vágólapra másolva!
Szabó Franciska sokáig szégyellte, hogy azért vált el a férjétől, mert az szinte minden nap bántalmazta.
Vágólapra másolva!

Három év után Szabó Franciska, a TV2 ismert sztárja úgy döntött, hogy otthagyja amerikai karrierjét, és minden hidat feléget maga mögött. Pedig Las Vegasban már ismertté vált: először Sheena Bathory néven fehérneműs domina pankrátorként futott be, majd a világ egyik legsikeresebb Power Slap, vagyis pofonversenyzője lett. Azonban a ragyogó sikereit beárnyékolta, hogy kiderült: Európa-bajnok judós párja pszichopata drogos, és menekülnie kellett előle. Most kiderült, hogy nem ez volt az első bántalmazó kapcsolata.

Szabó Franciska az állandó verések miatt hagyta el a férjét

Szabó Franciska az állandó verések miatt hagyta el a férjét

Az Exatlon sztárja elárulta, hogy volt férje először az esküvőjük előtt bántalmazta. "Ő volt az első komoly kapcsolatom, és apa mondta, hogy házasodjunk össze. 

Az esküvő előtt két nappal rám emelte a kezét. Akkor éreztem, hogy nem ő az igazi. Hű voltam apám döntéséhez, és cikinek éreztem volna lemondani az utolsó pillanatban az esküvőt. Gondoltam, két évig kihúzom, és akkor nem lesz olyan ciki elválni. Nehéz volt az a két év. Sokszor megvert. 

Valahogy ekkor kezdett bennem érlelődni ez a domináns én!” – mesélte Szabó Franciska Hajdú Péternek a Frizbi TV-n.

Szabó Franciska azt is elmondta a Bors szerint, hogy férje nagyon féltékeny volt, és csak vele edzhetett. Azonban amikor az Európa-bajnokságon a bemelegítés során szájba vágta, Szabó  Franciska úgy érezte, elég erős ahhoz, hogy elhagyja. Úgy vélte, a győzelem új lehetőségeket nyit meg előtte.

Miután elvált,  megfogadta, hogy többé senkinek nem engedi, hogy uralkodjon fölötte, ő lesz a domináns fél. Ám Amerikában megismerkedett egy testépítővel, akiről az összeköltözés után derült ki, hogy pszichopata és drogos.

 Franciska menekülni kényszerült, és egy évig elzárkózott az ismerkedéstől. 

Végül egy ausztrál sportoló kitartó udvarlásának köszönhetően újra megnyitotta a szívét. Olyan jól megvannak, hogy együtt költöztek Magyarországra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!