A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megégett egy hétéves kisfiú

Vágólapra másolva!
Ötvenszázalékos égési sérülésekkel szállították kórházba azt a 7 éves gyereket, akit vasúti felsővezeték rázott meg Nyíregyházán. A kisfiú a záhonyi vasútvonal egyik magasfeszültségű póznájára mászott fel, és húszezer voltos áramütés érte.
Vágólapra másolva!

A hét - tíz éves közötti korú gyermeknél korából adódóan nem voltak iratok. Eddig senki nem jelentkezett a környékről, akinek hasonló korú gyermeke eltűnt volna. A kisfiú, mikor még eszméletén volt, a Nagy Márton nevet, és a Vasvári Pál utcát emlegette, azt azonban nem lehet tudni hogy nyíregyházi, esetleg más városból való. A gyermeket további kórházi kezelésre szerdán szállítják tovább Budapestre. A rendőrség kéri, hogy akinek hasonló korú gyermeke eltűnt, esetleg a megadott adatok alapján tudja hogy ki a sérült kisgyermek, jelentkezzen a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- Főkapitányságon, vagy telefonon a 06 42 311 666 - os telefonszámon.

A kisfiú a záhonyi vasútvonal egyik magasfeszültségű póznájára mászott fel és húszezer voltos áramütés érte, testfelületének ötven százaléka megégett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!