A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Nem működnek - sötétek a jelzőlámpák - a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében, emiatt nehéz átjutni a csomóponton. Szintén nem működnek a lámpák Budán a Szilágyi Erzsébet fasor és a Kútvölgyi út kereszteződésénél és a Bocskai út-Fehérvári út csomópontban, ahol rendőrök irányítják a forgalmat.

A Kőbányai úton a vasúti híd alatt - a Mázsa térnél- torlódásra számítsanak a sávlezárások miatt.

A Flórián téri felüljáró felújításával kapcsolatosan folytatódnak az előkészületi munkák a felüljáró alatti csomópontban. A téren át közlekedő (6-os, 106-os, 18-as, 34-es, 37-es, 137-es, 42-es, 86-os) buszokon utazók hosszabb menetidőre számítsanak. Az Árpád híd Pestre vezető oldalán a budai hídfő és a szigeti lejáró között leszűkítették a sávokat és 50 km/órás sebességkorlátozást vezettek be, mert felújítják a járdát.

Este 10 órától hajnali 6 óráig lezárják a Budai alsó rakpartot a Halász utca és a Mozaik utca között, valamint a Pesti alsó rakpartot a Garibaldi utcától a Margit hídig (hajnali 2 óráig) rendezvény miatt. Hétfőn reggelig tilos parkolni a Budai alsó rakparton a Batthyány térnél és a Pesti alsó rakparton a Margit híd és a Markó utca között.

Az éjszakai órákban mossák a Váralagutat, ezért 23.45 - 04.00-ig lezárják a forgalom elől.

Budán a Virányos utat egyirányúsították a Zugligeti úttól a Kútvölgyi út felé, mert szintén közműépítést kezdtek.

A Bocskai úton a Fehérvári úti kereszteződésben mindkét irányban sávlezárás nehezíti az áthaladást az átépítések miatt. A Petőfi híd felől érkezők nem kanyarodhatnak balra, a Fehérvári útra, ezt korábban a Bogdánfy utcánál tehetik meg.

A Dózsa György úton gallyazzák a fákat a Városligeti fasor és a Dembinszky utca között 8.30 - 14.30 óráig , ezért a külső sávot szakaszosan lezárják.

Soroksáron a Könyves utcát lezárták a Zománc utca és az Erzsébet utca között közműépítés miatt. A forgalmat a Wekerle Sándor utcába terelik el, melyet ideiglenesen kétirányúsítottak.

Vidéki utak

Az ország északkeleti megyéiben csütörtökön reggel a köd okozott némi nehézséget a forgalomban, mivel a látótávolságot 100-200 méter közé csökkentette

A személyautósoknak kifelé Sopronnál és Hegyeshalomnál fél órát kell várakozni. Befelé a várakozási idő Sopronnál fél óra. A teherautósok kifelé Hegyeshalomnál egy, Balassagyarmatnál két órás várakozással számoljanak.

A 3-as főúton a bükkábrányi bányánál vízátfolyás miatt nem lehet közlekedni. Az M3-as felé kell kerülni. A 37-es főúton, Szerencsen a 27-es km-nél körforgalmi csomópont épül. A munka félpályás lezárással jár.

A 4-es főúton kátyúznak Szajol és Karcag között, nappal jelzőőrök irányítják a forgalmat. A 43-as főúton, Szegeden a Bertalan-híd bal oldali járdáját és a külső sávját felújítás miatt lezárták. A 44-es főút gyulai elkerülő szakaszán a 134-es km-nél gyalogos aluljáró épül. Félpályás lezárás érvényes. Az 51-es főúton Apostag és Solt között, Bajánál és Bátmonostornál fenntartási munkák miatt van útszűkület.

Tiltják a mezőgazdasági vontatók és a lassú járművek forgalmát Szolnokon a Szabadság tér és az ártéri híd melletti körforgalom közötti szakaszon. A korlátozás a napi csúcsforgalmi időszakra vonatkozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!