A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Közlekedés - szerda

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Baleset miatt lassabb haladásra kell számítani a főváros VIII. kerületében, a Teleki László téren, valamint a Soroksári úton a Haller utcánál. Mindkét balesetnél tart a helyszínelés.

Erős a forgalom, nehéz az előrejutás a Belváros útjain: a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Andrássy úton és a Károly körúton az Astoria felé, a Rákóczi úton, valamint az Erzsébet hídon Pest felé, a Margit hídon és a Lágymányosi hídon mindkét irányban.

Vidéki utak

Az M0-ás autóút 14-15 km-e között - a Nagy-Duna hídon - javítási munkák miatt most az M5-ös autópálya felé zárták le a belső sávot. Torlódásra kell számítani.

Folytatják a munkát az M0-ás autóúton az M1-es autópálya közelében. A Budapest irányából érkezők sem az 1-es főútról, sem pedig az M1-es autópályáról nem tudnak felhajtani az autóútra. A Biatorbágy felé vezető kijelölt terelő utat sárga táblák jelzik. A Győr felől érkezőket nem érinti a lezárás.

Az M1-es autópálya herceghalmi szakaszán a 21-es és a 25-ös km között a Budapest felé vezető sávokat lezárták, a forgalmat az ellentétes oldalra terelik át. Budapest felé egy, a határ felé vezető oldalon pedig két sávon kehet közlekedni.

A Tatabánya-óvárosi csomópontban Hegyeshalom felé még nem lehet felhajtani. A győri elkerülő szakaszon a 108-as és a 113-as km között egy pályán megy a forgalom. A Hegyeshalom felé autózók a 112-es km-nél a győrszentiváni csomópont le-és felhajtó ágát nem használhatják.

Az M3-as autópályán új terelést építettek ki Gödöllőnél. A 29-34 km között Polgár felé a leálló és a külső sávon lehet közlekedni. A Budapest felé tartók is két sávot használhatnak, de akik a belsőn jönnek, azoknak át kell menniük a szembejövők oldalára, akik pedig a külső sávon haladnak, azoknak a saját pályájuk belső sávjába kell sorolniuk. A pályán Hatvan közelében átépítik a műszaki átjárót. Az 53-54 km között mindkét pályán a belső sávot kerítették el a forgalom elől.

Az M5-ös autópályán Lajosmizse és Kiskunfélegyháza között a felhajtó ágakat aszfaltozzák. A munka miatt mindig a külső sávot zárják le rövid szakaszokon. A pálya Budapest felé vezető oldalán a 67-es km-nél a külső sáv zárása mellett a kihajtó ágban dolgoznak. Kicsit távolabb, a 74-es km-nél a belső sávot zárják le napi munkák miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!