A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Tűz volt a XVIII. kerületben

Vágólapra másolva!
Tűz volt péntek este a XVIII. kerületben egy lakóházban, több személyt kórházba szállítttak - tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Tűzoltóság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Molnár Péter elmondta, hogy a XVIII. kerületi Margó Tivadar utca négyemeletes házának földszinti tároló rekeszeiben mintegy 25-30 négyzetméternyi területen felhalmozott háztartási anyagok égtek. A tűz füstje az épületet megtöltötte. Az épületből a lakókat az oltás, illetve a mentés idejére ki kellett hozni. Sokan önállóan el tudták hagyni a házat, hat személyt a tűzoltók hoztak ki légzőálarc segítségével.

A tüzet három vízsugárral eloltották. Az elsődleges információk alapján a tűzet feltehetően az okozta, hogy a később égési sérülésekkel kórházba szállított férfi hegesztési munkálatokat végzett - tájékoztatott Molnár Péter.

Varga Ildikó, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek szombat reggel elmondta, hogy az 51 éves férfit közveszély okozásával gyanúsítják. A gyanúsított, aki szombat reggel még kórházban volt, szabadlábon védekezik. Rajta kívül öt személyt szállítottak füstmérgezéssel kórházba - mondta a sajtóreferens.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!